FMT Basic & Advanced Tuusula 17.-18.9.2021.

FMT Basic & Advanced-  KINESIOTEIPPAUSKURSSIT

Lähikurssi tekee tuloaan!  

KOULUTUSTEN SISÄLTÖ

FMT Basic-kurssilla käydään läpi kinsioteippauksen teoriaa liittyen kuntouttamiseen, turvotukseen ja ryhtiin. Kurssilla tehdään runsaasti käytännön teippausharjoituksia ja käydään läpi yleisimmät perusteippaukset liittyen kivunhoitoon, turvotukseen ja asentokontrolliin.

FMT Basic-kurssipäivä koostuu FMT-metodin esittelystä, kinesiologisenteippauksen fysiologisten vaikutusten ymmärtämisestä ja kokonaisvaltaisesti teippaustavan hallitsemisesta sekä ymmärtämisestä kuntoutuksen, turvotuksen, neurologisten ongelmien ja kehonhallinnan näkökulmasta. 

FMT Advanced-kurssilla käydään läpi fascian teoriaa, sen tehtäviä ja toimintaa liikkeessä. Kurssilla perehdytään intensiivisemmin vaiheittaiseen myofasciaaliseen teippaukseen ja funktionaaliseen teippaukseen liikkuvuustestejä apuna käyttäen. Kurssilla opit analysoimaan yksinkertaisia liiketestejä ja saat keinoja ongelmien ratkaisuun.

FMT Advanced toimii jatkokurssina FMT Basic:ille ja avaa uusia näkökulmia myös aiempia teippauskursseja käyneille. 

KURSSI SOVELTUU

Fysioterapeuteille, kiropraktikoille, osteopaateille, hierojille, terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille sekä ohjaajille ja huoltajille, jotka haluavat oppia perustaidot kinesoteippauksesta.

Kurssilla tehdään runsaasti käytännön teippausharjoituksia, joten kannattaa ottaa mukavat vaihtovaatteet mukaan (esim. shortsit ja teepaita).

KOULUTTAJA

Riku Virtanen - Fysioterapeutti, FMT-kouluttaja, PhysioPilates-kouluttaja, Fascial Manipulation (level I ja II)

AJANKOHDAT

FMT Basic Perjantai 17.9. klo 10-16

FMT Advanced Lauantai 18.9. klo 9-17

OSALLISTUJAMÄÄRÄ & MUUTA

Minimi 8 hlö maksimi rajoitusten mukaisesti. Tällä hetkellä maksimi osallistujamäärä on 10 hlö. 

Hintaan sisältyy kaikki kurssilla käytettävä materiaali, muistiinpanovälineet sekä kurssitodistus. Kurssin päätteeksi myös myynnissä teippejä edulliseen kurssihintaan!

Päivän aikana tarjolla kahvia, teetä ja pientä välipalaa. Molempien päivien lounaat ovat omakustanteisia.

Jos samasta yrityksestä ilmoittautuu kaksi tai useampi henkilö samalle kurssille, annamme ryhmäalennuksen. Ilmoittautuminen tällöin sähköpostitse rocktape@ltec.fi. 

Valitse tästä

Kurssivaihtoehdot Myynti päättyy Hinta Määrä
FMT Basic + Advanced Early Bird
Perus- ja jatkokurssi ennakkovaraajanhinta (norm. 290,-€) Voimassa 45pv ennen kurssin alkua
3.8.2021 23:59 250,00 € (sis. ALV 24%)
FMT Basic Early Bird
Peruskurssin ennakkovaraajanhinta (norm. 150€) voimassa 45 pv ennen kurssin alkua
3.8.2021 23:59 120,00 € (sis. ALV 24%)
FMT Advanced
Jatkokurssi
13.9.2021 23:59 190,00 € (sis. ALV 24%)
FMT Basic & Advanced-Opiskelija
Perus- ja jatkokurssi
13.9.2021 23:59 190,00 € (sis. ALV 24%)
FMT Basic -Opiskelija
Peruskurssi
13.9.2021 23:59 100,00 € (sis. ALV 24%)
FMT Advanced-Opiskelija
Jatkokurssi
13.9.2021 23:59 150,00 € (sis. ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
17.9.2021 10:00
Päättyy:
18.9.2021 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Totalfysio
Kirkkotie 51
04310 Tuusula

Järjestäjä

L-Tec Sport Oy

020 155 0090

rocktape@ltec.fi

Raudoittajantie 6, 06450 Porvoo

Ilmoittaudu suoraan tältä sivulta. Käytössä ovat yleisimmät maksutavat, voit valita maksuvaihtoehdoksi myös laskun. 

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Peruutus kuluitta viimeistään 10 pv ennen kurssin alkamista. Jos kurssille ei tule riittävästi osallistujia, ilmoitamme siitä viikkoa ennen kurssia ja palautamme kurssimaksun

Tietosuojaseloste

1.Rekisterinpitäjän yhteystiedot
2. Rekisterin nimi
3. Rekisterin käyttötarkoitus
4. Rekisterin sisältämät tiedot
5. Rekisteröidyn oikeudet
6. Säännönmukaiset tietolähteet
7. Tietojen säilytys
8. Tietojen luovutus ja siirto
9. Rekisterin suojauksen periaatteet
10. Tietosuojaselosteen muutokset

 1. Rekisterinpitäjän yhteystiedot

L-Tec Sport Oy

Raudoittajantie 6

06450 Porvoo

Y-tunnus 2274811-6

myynti@ltec.fi

+20 155 0090

 

 1. Rekisterin nimi

L-Tec Sport Oy:n asiakasrekisteri

 

 1. Rekisterin käyttötarkoitus

Käyttötarkoituksena on asiakasrekisterin ylläpito, sekä asiakas- ja kauppasuhteen kehittäminen ja hoitaminen. Henkilötietoja käsitellään tilausten toimittamisessa, laskuttamisessa, asiakasviestinnässä ja sähköisessä suoramarkkinoinnissa sovellettavan lainsäädännön (Suomen henkilötietolaki 523/1999) mukaisesti. Henkilötietoja käytetään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä puitteissa.

 

 1. Rekisterin sisältämät tiedot
 • Tilaamiseen tarvittavat yhteystiedot asiakkaalta:
  • o Henkilön etu- ja sukunimi
  • o Postiosoite
  • o Puhelinnumero
  • o Sähköpostisoite
  • o Yrityksen Y-tunnus
 • Asiakkaan tilaushistoria, toimitustiedot käsitellyistä tilauksista.
 • Matkahuollon seurantatiedot

 

 1. Rekisteröidyn oikeudet

Asiakasrekisterissä olevan henkilötiedot voidaan hävittää rekisteröidyn pyynnöstä. Hänellä on oikeus tarkistaa ja nähdä häntä koskevat tiedot, jotka rekisteriin on tallennettu.

Tietosuojaselosteeseen liittyvissä kysymyksissä tulee ottaa yhteys rekisterinpitäjään. Tarkastuspyyntöä tekevältä taholta voidaan tarvittaessa pyytää kirjallinen täsmennys ja henkilöllisyyden todentaminen ennen muiden toimenpiteiden aloittamista.

 

 1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin asiakastiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana tapahtuneista asiakkaan ilmoituksista rekisterinpitäjälle. Asiakassuhde alkaa, kun henkilö rekisteröityy verkkokaupan asiakkaaksi ja tilaa tuotteita sen kautta. Asiakassuhde alkaa myös silloin, kun henkilö ilmoittautuu rekisterinpitäjän kurssille. Sähköistä suoramarkkinointia (sähköpostimarkkinointia) harjoitetaan ainoastaan, jos asiakas on siihen antanut suostumuksensa ja itse vapaaehtoisesti liittynyt postituslistalle. Lupa sähköiseen markkinointiin on selkeä, tiiviisti esitetty ja rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

 

 1. Tietojen säilytys

Pääsääntöisesti säilytämme henkilötietoja rekisterissämme niin pitkään kuin asiakassuhde on voimassa ja niin pitkään kuin laki vaatii. Suoramarkkinointi luvan antaneet ovat ulkoistetussa markkinointirekisterissä niin pitkään kunnes rekisteröity kieltää markkinoinnin.  

 

 1. Tietojen luovutus ja siirto

Antamiasi tietoja siirretään suostumuksellasi ulkopuolisille palveluntarjoajille, joihin kuuluu sähköpostimarkkinoinnissa ja kurssi-ilmoittautumisessa käytetyt sivustot. EU:n ulkopuolella toimivalla palveluntarjoajalla - MailChimpillä on standardien mukainen tietosuoja ja Privacy Shield -sertifikaatti. Tämä osoittaa sen, että kaikki laillisesti kerätyt henkilötiedot MailChimpissä vastaavat GDPR:n toimintaperiaatteita. Lisää MailChimpin tietosuojakäytännöstä pääset lukemaan tästä.

Rekisterinpitäjän velvollisuutena on huolehtia riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

 

 1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisterin sisältämät tiedot tallentuvat sähköiseen järjestelmään ja sen käyttöoikeudet on rajattu. Tietokannat ovat suojattu palomuurein ja salasanoin. Asiakasrekisteriä käsitteleviä henkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tiedot luovutetaan vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, esim. asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaiselta tulleelta lakiin perustuvasta pyynnöstä. Tulostettua materiaalia säilytetään käsittelyn ajan, jonka jälkeen ne tuhotaan asianmukaisesti.

 

 1. Tietosuojaselosteen muutokset

Tietosuojauudistuksen kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muutoksiin koskien tätä tietosuojaselostetta. Kaikista merkittävistä muutoksista informoidaan rekisterissä olevia sähköpostitse. Pienempiä muutoksia tehdessämme merkitsemme tiedon sivuille päivityksen päivämäärän mukaan. Tämä tietosuojaseloste korvaa aiemmin käytetyn rekisteriselosteen.