FMT Blades Combo Jyväskylä

FMT Blades Combo-kurssi -> kurssi siirtyy syksylle 2022!

FMT Blades Combo-kurssilla opit kattavasti pehmytkudosmobilisaation perusteista, tekniikoista ja erilaisista työkaluista.

Kurssi pohjautuu IASTM-tekniikkaan (instrumenttiavusteinen pehmytkudos mobilisaatio), jossa pehmytkudoksen käsittely perustuu pääosin neurologisiin vaikutuksiin mekaanisen sijaan.

FMT Blades Advanced- osuudessa opetellaan Mohawk-työkalun käyttöä siihen kuuluvien polykarbonaattiharja ja silikonihiha lisäosien kanssa. Erityisfokus on hermoston ja ääreishermojen testaamisessa ja hoitamisessa manuaalisin tekniikoin.

Kurssipäivän sisältö:

 • Teoriaa ja välineisiin tutustuminen: Rockblades klinikkatyökalu ja matkatyökalu sekä Mohawk
 • Neurologiset ja mekaaniset vaikutukset
 • Käsittelytekniikat
 • Tekniikoiden harjoittelu
 • Tekniikoiden yhdistäminen muihin metodeihin
 • Iho, faskia, kosketus ja kipu
 • Hermoston ja sensorisen järjestelmän testaus
 • Kivun modulaatio
 • Hermopinteet
 • Hermoliu’utukset
 • Case-tapauksia

Kenelle kurssi soveltuu?

Kuntoutusalan ammattilaisille; Fysioterapeuteille, kiropraktikoille, osteopaateille, hierojille, terveydenhuollon ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Kurssilla tehdään käytännön harjoituksia, joten kannattaa ottaa mukavat vaihtovaatteet mukaan (esim. shortsit ja teepaita).

Kuka kouluttaa?

Jani Parkkinen - Fysioterapeutti, Personal trainer, FMT-kouluttaja

Ajankohta

Uusi ajankohta tulossa klo 10-18 (8h)

Lisätietoja

Kurssin osallistujamäärä min 6 max 10 henkeä.

Päivän aikana tarjolla kahvia, teetä ja pientä välipalaa. Lounas on omakustanteinen. 

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
29.5.2022 10:00
Päättyy:
29.5.2022 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Fysios Jyväskylä
Väinönkatu 30
40100 Jyväskylä

Järjestäjä

RockTape Suomi

020 155 0090

rocktape@ltec.fi

Raudoittajantie 6, 06450 Porvoo

Tietosuojaseloste

1.Rekisterinpitäjän yhteystiedot
2. Rekisterin nimi
3. Rekisterin käyttötarkoitus
4. Rekisterin sisältämät tiedot
5. Rekisteröidyn oikeudet
6. Säännönmukaiset tietolähteet
7. Tietojen säilytys
8. Tietojen luovutus ja siirto
9. Rekisterin suojauksen periaatteet
10. Tietosuojaselosteen muutokset

 1. Rekisterinpitäjän yhteystiedot

L-Tec Sport Oy

Raudoittajantie 6

06450 Porvoo

Y-tunnus 2274811-6

myynti@ltec.fi

+20 155 0090

 

 1. Rekisterin nimi

L-Tec Sport Oy:n asiakasrekisteri

 

 1. Rekisterin käyttötarkoitus

Käyttötarkoituksena on asiakasrekisterin ylläpito, sekä asiakas- ja kauppasuhteen kehittäminen ja hoitaminen. Henkilötietoja käsitellään tilausten toimittamisessa, laskuttamisessa, asiakasviestinnässä ja sähköisessä suoramarkkinoinnissa sovellettavan lainsäädännön (Suomen henkilötietolaki 523/1999) mukaisesti. Henkilötietoja käytetään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä puitteissa.

 

 1. Rekisterin sisältämät tiedot
 • Tilaamiseen tarvittavat yhteystiedot asiakkaalta:
  • o Henkilön etu- ja sukunimi
  • o Postiosoite
  • o Puhelinnumero
  • o Sähköpostisoite
  • o Yrityksen Y-tunnus
 • Asiakkaan tilaushistoria, toimitustiedot käsitellyistä tilauksista.
 • Matkahuollon seurantatiedot

 

 1. Rekisteröidyn oikeudet

Asiakasrekisterissä olevan henkilötiedot voidaan hävittää rekisteröidyn pyynnöstä. Hänellä on oikeus tarkistaa ja nähdä häntä koskevat tiedot, jotka rekisteriin on tallennettu.

Tietosuojaselosteeseen liittyvissä kysymyksissä tulee ottaa yhteys rekisterinpitäjään. Tarkastuspyyntöä tekevältä taholta voidaan tarvittaessa pyytää kirjallinen täsmennys ja henkilöllisyyden todentaminen ennen muiden toimenpiteiden aloittamista.

 

 1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin asiakastiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana tapahtuneista asiakkaan ilmoituksista rekisterinpitäjälle. Asiakassuhde alkaa, kun henkilö rekisteröityy verkkokaupan asiakkaaksi ja tilaa tuotteita sen kautta. Asiakassuhde alkaa myös silloin, kun henkilö ilmoittautuu rekisterinpitäjän kurssille. Sähköistä suoramarkkinointia (sähköpostimarkkinointia) harjoitetaan ainoastaan, jos asiakas on siihen antanut suostumuksensa ja itse vapaaehtoisesti liittynyt postituslistalle. Lupa sähköiseen markkinointiin on selkeä, tiiviisti esitetty ja rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

 

 1. Tietojen säilytys

Pääsääntöisesti säilytämme henkilötietoja rekisterissämme niin pitkään kuin asiakassuhde on voimassa ja niin pitkään kuin laki vaatii. Suoramarkkinointi luvan antaneet ovat ulkoistetussa markkinointirekisterissä niin pitkään kunnes rekisteröity kieltää markkinoinnin.  

 

 1. Tietojen luovutus ja siirto

Antamiasi tietoja siirretään suostumuksellasi ulkopuolisille palveluntarjoajille, joihin kuuluu sähköpostimarkkinoinnissa ja kurssi-ilmoittautumisessa käytetyt sivustot. EU:n ulkopuolella toimivalla palveluntarjoajalla - MailChimpillä on standardien mukainen tietosuoja ja Privacy Shield -sertifikaatti. Tämä osoittaa sen, että kaikki laillisesti kerätyt henkilötiedot MailChimpissä vastaavat GDPR:n toimintaperiaatteita. Lisää MailChimpin tietosuojakäytännöstä pääset lukemaan tästä.

Rekisterinpitäjän velvollisuutena on huolehtia riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

 

 1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisterin sisältämät tiedot tallentuvat sähköiseen järjestelmään ja sen käyttöoikeudet on rajattu. Tietokannat ovat suojattu palomuurein ja salasanoin. Asiakasrekisteriä käsitteleviä henkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tiedot luovutetaan vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, esim. asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaiselta tulleelta lakiin perustuvasta pyynnöstä. Tulostettua materiaalia säilytetään käsittelyn ajan, jonka jälkeen ne tuhotaan asianmukaisesti.

 

 1. Tietosuojaselosteen muutokset

Tietosuojauudistuksen kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muutoksiin koskien tätä tietosuojaselostetta. Kaikista merkittävistä muutoksista informoidaan rekisterissä olevia sähköpostitse. Pienempiä muutoksia tehdessämme merkitsemme tiedon sivuille päivityksen päivämäärän mukaan. Tämä tietosuojaseloste korvaa aiemmin käytetyn rekisteriselosteen.