24.4.-25.4.2024 FRUSH GOES TO ECOSYSTEMS

24.4.2024 08:00

FRUSH − Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma järjestetään jälleen 24.4.-25.4.2024!

FRUSH GOES TO ECOSYSTEMS järjestetään Forssassa 24.4.-25.4.2024

FRUSH on innovatiivinen kiertotalouden kasvuyritys- ja startup tapahtuma, joka tuo yhteen kasvuhakuiset yrittäjät, startupit, rahoittajat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset sekä muut aiheesta kiinnostuneet. Tapahtuma on kävijöille maksuton.

FRUSH-tapahtumapäivä pitää sisällään monipuolista ohjelmaa, kuten mielenkiintoisia ajankohtaisia alustuksia ja paneelikeskusteluja. Tapahtuman valmisteluja voit seurata mm. www.frush.fi , FRUSH Facebook ja Instagram sivuilta. 

Linkki ohjelmaan: https://www.frush.fi/ohjelma/

Tulossa myös mielenkiintoinen etkotilaisuus 24.4. Ravintola Statuksessa, lipun hinta etkoille 40€ (ALv 0% ). Tarjolla runsas tapaspöytä, huikeat verkostoitumisen mahdollisuudet sekä ohjelmaa. Tänä vuonna etkojen ohjelmassa mukana myös Startup-kisan semifinaali!

StartUp kisa!

Mikä on FRUSH

FRUSH on kiertotalouden ESG-vaatimuksiin keskittyvä tapahtuma, joka käsittelee toimitusketjujen ja lainsäädännön vaatimuksia monipuolisesti ja käytännönläheisesti. Tapahtuma on avoin kaikille yrityksille ja se tarjoaa tietoa elinkeinoelämän tarpeista sekä mahdollisuuden luoda kontakteja toimijoiden välillä.

FRUSH järjestetään vuosittain Forssan Kehräämöllä, ja siihen voi osallistua helposti myös etänä livestriimin välityksellä. Ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja tapahtumatori, jossa yritykset ja yhteisöt voivat esitellä toimintaansa ja palveluitaan. Lisäksi FRUSHissa huipentuu opiskelijoille suunnattu Startup-kilpailu.

FRUSH-tiimi

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   24.4.2024 08:00
Päättyy:   25.4.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi