Funktionaalinen analyysi -koulutuspäivä

Funktionaalinen arvio ja -analyysi koirien käyttäytymisongelmissa -koulutuspäivä

 

Lauantaina 2.11. klo 10-16

Koirakkopaikka 60€, kuuntelijapaikka 30€

 

Eläimen ongelmallisen käyttäytymisen taustalla on aina jokin syy. Eläin pyrkii käyttäytymisellään hallitsemaan tai muuttamaan ympäristöä ja siellä olevia asioita. Ongelmallista käyttäytymistä muutettaessa kriittisin osa koulutusprosessia on käyttäytymisen funktion, eli käyttäytymistä ylläpitävien syiden selvittäminen.

Funktionaalinen arviointi ja -analyysi perustuu käyttäytymisanalyysiin. Sen tarkoituksena on selvittää ongelmallisen käyttäytymisen syitä ja löytää oikeanlaiset koulutusmenetelmät käyttäytymisen muuttamiseksi. Funktionaalisen analyysin avulla selvitetään käyttäytymistä ylläpitävät tekijät, joita voidaan hyödyntää koulutuksessa vahvistamaan haluttua käyttäytymistä. Funktionaalisen analyysin avulla haluttua käyttäytymistä voidaan vahvistaa luonnollisin, koiran itse määrittämin vahvistein keinotekoisten vahvisteiden sijaan.

 

Koulutuspäivä sisältää noin tunnin luennon ja kuusi koirakkopaikkaa. Koirakot saavat 40min yksilöllistä koulutusaikaa, jossa funktionaalisen arvion ja -analyysin avulla selvitetään käyttäytymistä ylläpitävä syy, jonka avulla luodaan yksilöllinen koulutussuunnitelma ja harjoitukset käyttäytymisen muuttamiseksi.

Koirakkopaikoille osallistuville lähetetään ennakkotietolomake, jotta koulutuksessa ennätetään keskittymään funktionaaliseen analyysiin ja koulutukseen. Kouluttajana toimii Emmi Hakio (käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija ja koiranomi), joka on yli kymmenen vuoden ajan toiminut tavallisten koiranomistajien apuna erilaisissa koirien käyttäytymisongelmissa ja arjen haasteissa.

Tapahtuma on päättynyt.

Paikkoja jäljellä

Kuuntelupaikka: 5 kpl jäljellä (/10)
Koirakkopaikka: On loppuunmyyty

Ajankohta

Alkaa:
2.11.2019 10:00
Päättyy:
2.11.2019 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Pulttitie 14, käynti sisäpihalta
Pulttitie 14
00880 Helsinki

Järjestäjä

Eventilla

Powered by Eventilla