14.12.2022 08:30

Webinaari, lisätiedot tulee ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa

Trend Alert: IAB goes Gaming

 

Pelaaminen on kehittynyt yhdeksi maailman suurimmista viihteen muodoista käytetyn ajan, tuotetun rahan ja yleisön koon suhteen – ja se tavoittaa laajan ja sitoutuneen väestörakenteen useilla alustoilla. 

Pandemian myötä markkina on kasvanut entisestään, kun ihmiset ovat kääntyneet pelien pariin viihteen, häiriötekijän, turvapaikan ja sosiaalisen yhteyden hakemiseksi. Maailmanlaajuisesti mobiilipelien latausten kokonaismäärä oli yli 14,4 miljardia vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä, kun se vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä oli 9,7 miljardia. 

Mitä tämä tarkoittaa siis mainonnan ja brändien kannalta? Peleissä liikkuu jo nyt suuri ja sitoutunut yleisö ja ympäristö tarjoaa myös monipuolisia mahdollisuuksia brändeille. IAB:n vuoden 2022 viimeisessä webinaarissa raotamme ovea peliympäristöjen ja pelillistämisen tarjoamiin markkinoinnin mahdollisuuksiin ja julkaisemme samalla IAB:n ensimmäisen oppaan aihepiiristä: Gaming ostajan opas. 

IAB tulee myös satsaamaan 2023 Gaming-teemaan aloittamalla myös uuden Gaming-työryhmän. 

 

Webinaari-infoa:

  • Webinaari on kaikille maksuton
  • Tilaisuus on vuorovaikutteinen - osallistujilla on mahdollisuus esittää puhujille kysymyksiä
  • Tilaisuus tallennetaan myöhemmin katsottavaksi

Ohjelma

8:30 Webinaarin avaus  - Mira Vaurula / IAB Finland 

8:35 Gaming ostajan -oppaan julkistaminen - Aki Ronkainen / Smartclip / RTL & Niklas Tverin / Elisa

8:45 Mobiilipeliympäristön trendit sekä mahdollisuudet brändeille - Anna Anttila & Jaakko Ylönen, Rovio

9:00 Miten voit hyödyntää pelimekaniikoita markkinoinnissa? - Max Söderholm / Playable & Johanna Ekholm / Kesko

9:15 IAB Studio: Peliympäristön mahdollisuudet brändille, haastattelee Mira Vaurula / IAB Finland, keskustelemassa Aki Ronkainen / Smartclip / RTL & Mikael Lindberg / Httpool 

9.35 Gaming advertising - How to Level Up - Dominic Tillson / Azerion

9:50 Loppusanat - Mira Vaurula / IAB Finland

rovio-logo.jpeg (88 KB) logo_playable_wobble.png (148 KB) azerion.png (54 KB)

rtl_logo_collection_02_rgb.png (9 KB)

1626861952218.jpeg (9 KB)

 

Puhujat

domtillson-1.jpg (51 KB)

Dominic Tillson / Azerion
Marketing Director

An industry veteran, Dom is leading Azerion Uk’s mission to highlight the importance of attention and creativity in ad tech, educating the industry and powering it with insights.

He built the business development and insights functions at Inskin Media, and spent a period as Head of Industry Initiatives at the IAB UK, where he worked with leading players in the ad tech, gaming, DOOH and CTV ecosystems. He has also held media sales roles at Microsoft, Orange, Bebo and BBC Worldwide.

 

rovio-logo.jpeg (88 KB)

Anna Anttila / Rovio

 

 

 

 

Jaakko Ylönen / Rovio

maxsoCC88derholm.jpeg (40 KB)

Max Söderholm / Playable
Country Manager

Playable tarjoaa all-in-one-alustan, jonka valmiit mallipohjat mahdollistavat pelillistettyjen sisältöjen suunnittelun, toteutuksen ja seurannan liidien generoimiseen, myynnin ja sitoutuneisuuden lisäämiseen sekä datan keräämiseen. Luo brändättyjä pelejä (ei vaadi koodaustaitoja) laajan valikoimamme avulla ja katso, kuinka ne toimivat reaaliaikaisessa hallintapaneelissa.

johanna-ekholm.jpeg (45 KB)

Johanna Ekholm / Kesko
Markkinointijohtaja

 

ronkainen_nelioCC88.jpg (205 KB)

Aki Ronkainen / Smartclip, RTL
Head of Sales

Aki Ronkainen vastaa Smartclipin liiketoiminnasta ja myynnistä Suomessa. Hän on myös IAB:n videomainonnan työryhmän puheenjohtaja. Akilla on yli 10 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä mm. mediatalo Otavamediasta, mainostoimistosta ja sisältömarkkinointi yrityksestä.

Smartclip on osa RTL Groupia, Euroopan johtavaa televisio-, radio- ja ohjelmatuotantoyritystä. Smartclipin mainosteknologia mahdollistaa brändien monikanavaisen tarinankerronnan kaikissa päätelaitteissa ja sen avulla julkaisijat voivat kaupallistaa ja jakaa sisältöjään mahdollisimman tehokkaasti. Smartclipin portfolio kattaa markkinoiden ja toimialan laadukkaat Broadcast -toimijat sekä kotimaiset ja kansainväliset julkaisijat. Teknologian lisäksi Smartclip auttaa kumppaneitaan kaupallistamaan mainosinventaarin sekä tarjoaa premium-videomainosratkaisuja.

mira-nelioCC88.jpeg (307 KB)

Tilaisuuden hostina Mira Vaurula / IAB Finland
Head of Business Development

Mira vastaa IAB:lla koulutus- ja tapahtumatoiminnasta.

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

14.12.2022 08:30

Päättyy:  

14.12.2022 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari, lisätiedot tulee ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa


Järjestäjä