Tapahtuman oletuskuva

GMP-seminaari 2023

10.5.2023 09:00

Webinaari

Tervetuloa GMP-seminaariin! Seminaari järjestetään kahtena aamupäivänä osallistujatoiveiden mukaan. 

Ensimmäisenä seminaaripäivänä tutustumme esimerkkeihin siitä, mitä Annex 1 tarkoittaa käytännössä steriilien ja ei-steriilien valmisteiden käytännöissä. Mikä on Fimean näkökulma näihin muutoksiin?

Toinen seminaaripäivä tarjoaa kattavan koosteen kansainvälisistä GMP-käytännöistä. Lisäksi käymme läpi miten Annex 1 on vaikuttanut käytännön tasolla tietojärjestelmiin ja kurkistamme kristallipalloon: mitä asiantuntija arvelee Annex 11 -muutosten tuovan? Päivä päätetään pohtimalla, miten usein pakkopullalta tuntuva dokumentaatio saataisiin kuntoon koko organisaation tasolla – ja mitä seuraa, kun tässä ei onnistuta.

Kohderyhmä

Koulutus sopii lääkealan toimijoille:

  • Tutkimus- tuotekehitys- ja laadunvarmistushenkilöstö
  • Tuotanto-, logistiikka- ja varastohenkilöstö
  • Osastojen johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt esim. lääkevalmistuksessa, sairaaloissa ja lääketukkukaupoissa


Seminaari sopii myös muille GMP-asioista kiinnostuneille.

Toteutus ja ohjelma

Alustava ajankohta kahdessa osassa toteutettavalle GMP-seminaarille on ke 10.5.2023 klo 9.00-11.40 ja ke 24.5.2023 klo 9.00-12.00. Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta.

Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Ohjelma-välilehdeltä.

Hinta ja ilmoittautuminen

Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 495 € (+ alv) viimeistään 10.3.2023. Sen jälkeen normaalihinta on 595 € (+ alv). 

Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: sales@pharmaca.fi

 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Tutustu myös Usein kysyttyihin kysymyksiin tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Tässä koulutuksessa käytössäsi on uudet ilmoittautumisominaisuudet: korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Tarkistathan käyttäessäsi kampanjakoodia, että lopullinen hinta tulee oikein. Laskujen käsittely nopeutuu, sillä laskut muodostuvat automaattiset antamiesi tietojesi perusteella, joten lisääthän PO-numeron jo ilmoittautumisen yhteydessä.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Alennuskoodit toimivat tähän.

Ilmoittautuminen päättyy 24.5.2023 23:59
595,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

10.5.2023 09:00

Päättyy:  

24.5.2023 12:00

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätietoja

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi