Tapahtuman oletuskuva

Google myynnin vauhdittajana

23.9.2021 08:30

Telesali, BusinessAsema

logorivi.png (49 KB)

 

”Jos yritystä ei löydy Googlesta, sitä ei ole olemassa.”

 

Tervetuloa osallistumaan Google myynnin vauhdittajana -myyntivalmennukseen!

Maailman suurin hakukone Google on tärkeä myyntikanava jokaiselle yritykselle. Google myynnin vauhdittajana -valmennuksessa kouluttajamme johdattelevat osallistujat tarkastelemaan, miten yritysten tulee hyödyntää Googlea, jotta myynnin kehitys olisi optimaalista. Valmennus toteutetaan yhteistyössä Digillä työhän -koulutuksen kanssa.

Valmennus tarjoaa vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  •         Miten Google toimii?
  •         Miten yritys voi hyödyntää Googlea myynnin lisäämisessä?
  •         Mitä eroa on orgaanisella ja maksetulla näkyvyydellä Googlessa?
  •         Mitä hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan?
  •         Kenen kannattaa tehdä hakusanamarkkinointia?

Osallistujat pääsevät pohtimaan työpajoissa harjoitteiden avulla erityisesti kuinka valita yrityksen myyntiä lisääviä avainsanoja sekä kuinka avainsanojen pohjalta tuotetaan myyntityötä tukevaa sisältöä. 

Valmennus on kaikille osallistujille maksuton. Valmennukseen on rajoitettu määrä paikkoja tarjolla. Voit ilmoittautua myös varasijalle. Mikäli ilmoittaudut mukaan, mutta myöhemmin huomaat, että et pääse osallistumaan valmennukseen, peruthan ilmoittautumisesi, jotta muilla halukkailla on mahdollisuus osallistua mukaan varasijalta. 

Valmennusten yhteydessä jokaiselta osallistujalta kerätään ESR-henkilötietolomakkeet. Lomakkeiden avulla voimme todentaa hankkeen rahoittajalle, että myyntiosaamisen kehittämiseen tähtäävälle valmennukselle on alueellamme kysyntää. 

Yritysosallistujille:

Valmennukseen osallistuminen on vähämerkityksistä eli de minimis -tukea yrityksille (tuen arvo 1000€/yritys). Yritysosallistujien tulee ilmoittautumisen jälkeen ladata, täyttää ja palauttaa de minimis -ilmoitus hankkeen yhteyshenkilölle sähköpostitse osoitteeseen susanne.korva@oamk.fi (Huom. lomake tulee allekirjoittaa). Ilmoituksen palautus on edellytys valmennukseen osallistumiselle. Lataa lomake alla olevasta painikkeesta:

Lataa de minimis-ilmoitus

Paikkoja ei enää tarjolla.

Kouluttajista:

 

3.png (69 KB)

Jaakko Sinisalo on toiminut markkinoinnin yliopettajana yli 10 vuotta ja ollut kouluttajana digitaalisen markkinoinnin ja myynnin DIMMY 1.0, DIMMY 2.0 ja DIGITYY -koulutuksissa. Jaakko on yksi Digitaalisen markkinoinnin käsikirja -teoksen kirjoittajista. 

 

minna.png (63 KB)

 

Minna Oksanen on työskennellyt markkinoinnin ja myynnin tehtävissä yli 15 vuoden ajan. Minna opettaa markkinointia liiketalouden opiskelijoille ja toimii DIGITYY-koulutuksen pääkouluttajana. 

 

 

j-r.png (74 KB)

Jonna-Riikka Kurtti on lehtori liiketalouden yksikössä. Jonna-Riikalla on työkokemusta B2B ja B2C maailmasta myynnin ja markkinoinnin tehtävistä noin 20 vuoden ajalta. Jonna-Riikka on ollut kouluttajana DIMMY 1.0 ja DIGITYY -koulutuksissa ja on myös yksi Digitaalisen markkinoinnin käsikirja -teoksen kirjoittajista. Jonna-Riikka on myös yksi Myski-hankkeen hankeasiantuntijoista.

 

DIGITYY (Digillä työhön) -koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alla oleville henkilöille. Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa työttömistä digitaalisen myynnin ja markkinoinnin osaajia ja edistää heidän työllistymistään. Koulutus on maksuton 30 opintopisteen kokonaisuus, joka antaa työllistymiseen riittävät digitaalisen markkinoinnin tiedot ja käytännön työkalujen käyttötaidot. Koulutuskokonaisuus on suunniteltu yhteistyössä yritysten kanssa. Lue lisää oamk.fi/digityy.

Valmennussarjasta:

Google myynnin vauhdittajana on osa Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen myyntiosaamisen kehittämisen valmennussarjaa Oulun alueen pk-yrityksille ja myynnin opetushenkilöstölle. Lue lisää sarjasta ja ilmoittaudu mukaan, järjestämme myös webinaareja.

Lue lisää hankkeesta

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeeseen on saatu Euroopan Sosiaalirahaston rahoitusta Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta 1.4.2019-31.3.2022. Tämän lisäksi kaikki toteuttajat osallistuvat rahoitukseen omalla osuudellaan. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina Koulutuskuntayhtymä OSAO ja Oulun yliopisto.

Ajankohta

Alkaa:  

23.9.2021 08:30

Päättyy:  

23.9.2021 12:00

Tapahtumapaikka

Telesali, BusinessAsema

Hallituskatu 36 B
90100 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Hankkeen yhteyshenkilö Susanne Korva

050 4714343

susanne.korva@oamk.fi