Tapahtuman oletuskuva

Aamukahvi -webinaari: Myynnin kasvua pk-yrityksille Google-markkinoinnilla

28.9.2021 08:30

Zoom

logorivi.png (49 KB)

 

 

Tervetuloa osallistumaan Myskin Aamukahvi-webinaariin!

Aamun webinaarissa Digizer Oy:n asiantuntijat Sinitta Ahonen ja Oskari Ilomäki tulevat kertomaan, miten yritykset voivat konkreettisilla toimenpiteillä edistää myyntiä Googlen avulla. Webinaarissa käydään läpi myynnin kasvattamista esimerkkitapausten avulla ja kerrotaan, miten Googlen työkaluja hyödyntämällä voidaan tavoittaa asiakas eri ostoprosessien vaiheissa sekä maksettujen että maksamattomien kanavoiden avulla. Webinaarin päätteeksi asiantuntijavieraamme antavat muutaman vinkin Googlen ilmaisista työkaluista, joiden avulla yritys voi kehittää verkkosivustoaan myynnin kehittämisen tueksi.

Ota kuppi kahvia ja aloita päiväsi webinaarin parissa.

Ilmoittautuminen on auki!

Paikkoja ei enää tarjolla.
Asiantuntijavieraana:
oma-kuva-taustalla.jpeg (93 KB)

 

Sinitta Ahonen on Digizerin Marketing Strategist. Hän toimii digimarkkinointipäällikkönä Digizerin asiakasprojekteissa. Vapaa-aika vierähtää 1-vuotiaan tytön, perheen ja talonrakennusprojektin parissa.

_1250415.jpg (6.24 MB)

Oskari Ilomäki toimii myyntijohtajana Digizerillä. Lisäksi hän on verkkokauppias ja yrittäjä. Harrastuksena tuore tytön tylleröinen sekä monenlaiset pallopelit.
Webinaarisarjasta:

Myynnin kasvua pk-yrityksille Google-markkinoinnilla on osa Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen aamukahvi-webinaarisarjaa. Webinaarisarja kulkee rinnakkain hankkeen järjestämän myyntiosaamisen valmennussarjan kanssa. Lue lisää webinaarisarjasta sekä valmennusksista ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää hankkeesta: www.oamk.fi/myski

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeeseen on saatu Euroopan Sosiaalirahaston rahoitusta Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta 1.4.2019-31.3.2022. Tämän lisäksi kaikki toteuttajat osallistuvat rahoitukseen omalla osuudellaan. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina Koulutuskuntayhtymä OSAO ja Oulun yliopisto.

Ajankohta

Alkaa:  

28.9.2021 08:30

Päättyy:  

28.9.2021 09:30

Tapahtumapaikka

Zoom


Lisätiedot

Tapahtuman yhteyshenkilö Susanne Korva

050 4714343

susanne.korva@oamk.fi