Häirintä ja epäasiallinen kohtelu työelämässä

Häirintä ja epäasiallinen kohtelu työelämässä

Mitä velvollisuuksia työnantajalla on, kun työpaikalla ilmoitetaan häirinnästä tai epäasiallisesta kohtelusta? Miten tilanteiden selvittely edellyttää? Mitä seuraamuksia voi häirintää tai epäasialliseen kohteluun syyllistyneelle aiheutua tai työnantajalle, jos tilanteita ei asiallisesti pyritä selvittämään? Entä miten epätoivottua käyttäytymistä voidaan ennaltaehkäistä?

Koulutuksessa käydään läpi tätä koskeva juridiikka sekä annetaan käytännön ohjeita, miten työnantajan kannattaa toimia saatuaan ilmoituksen häirinnästä tai epäasiallisesta kohtelusta. Koulutuksessa annetaan myös käytännön esimerkkejä siitä, miten häirintää ja epäasiallista kohtelua on pyritty ennaltaehkäisemään.

Koulutus järjestetään Palta ry:n omissa tiloissa, osoitteessa Eteläranta 10, 6 krs, Helsinki. Kouluttajina toimivat PALTAn  työmarkkinapäällikkö Minna Etu-Seppälä sekä asiantuntija Kaisa Kärkkäinen.

Koulutus on suunnattu esimiehille, HR:n edustajille ja juridiikan asiantuntijoille.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 6.6.2019 mennessä.

Osallistujat voivat lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä koulutuksen aiheeseen liittyen (etunimi.sukunimi@palta.fi). Kysymykset tulee lähettää viimeistään 10 pv ennen koulutusta. Kysymyksiin pyritään mahdollisuuksien mukaan vastaamaan koulutuksen aikana.

PALTA ry:n jäsenille 200 € + alv 24 %
Muille kuin jäsenille 300 € + alv 24 %


Peruutusehdot:
Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä.

Valitse haluamasi lippu

Lippu Määrä
Ilmoittautuminen koulutukseen
Webinaari -koulutus

Ajankohta

Alkaa:
13.6.2019 13:00
Päättyy:
13.6.2019 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teollisuuskeskus , Palta ry
Eteläranta 10, 6 krs
00131 Helsinki

Eventilla

Powered by Eventilla