Huijarisyndrooma - Miksi en usko itseeni (vaikka olen oikeasti hyvä)

5.10.2021 17:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Mistä kumpuaa vahva mielikuva, ettei oikeasti osaa sitä, mitä on tekemässä? Että ennen pitkää jää kiinni ja paljastuu huijariksi?

Huijarisyndrooma on samankaltainen ilmiö kuin perfektionismi. Pelko osaamattomaksi ja epäpäteväksi paljastumisesta piiskaa tekemään yhä enemmän, yhä paremmin. Paraskaan suoritus ei riitä vakuuttamaan itseä, että on riittävän hyvä.

Tutkimuksissa on arvioitu, että 70 % ihmisistä kokee ainakin yhden tällaisen episodin elämässään. Joillakin tämä tapa ajatella ja tuntea suhteessa omaan itseen muuttuu kliiniseksi ilmiöksi, huijarisyndroomaksi. Seurauksena on vakavaa ahdistusta ja uupumusta. (Ylläolevat tekstit on lainattu suoraan täältä)

Webinaarissa käydään läpi mistä tässä yleisessä ahdistusoireilun muodossa on kysymys ja keinoja saada se hallintaan.

Valmentajanamme toimii Tiina Ekman – kirjailija, psykologi, psykoterapeutti ja kouluttaja, kahden lapsen äiti ja itsekin monenlaista kokenut. Tiina on työskennellyt laajasti eri psykologian aloilla, ja tavannut asiakkaita vauvasta vaariin.

Tiina on kirjoittanut aiheesta kirjan Huijarisyndrooma - Miksi en usko itseeni (vaikka olen oikeasti hyvä).

Voit katsoa lisää Tiinan taustoista psykologit.fi -sivustolta

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomiopiskelijoiden sekä Tradenomien jäsenet.

Tallenne on 5.11. asti katsottavissa.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

5.10.2021 17:00

Päättyy:  

5.11.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi