Huvilan varaustoiveet kaudelle 2023

Huvilan varaustoiveet kaudelle 2023

Huvilan vuoden 2023 käyttökausi alkoi maanantaina 12.6. ja päättyy sunnuntaina 15.10.

HUOM! Myrsky on hajottanut torpan venelaiturin. Se on siis poissa käytöstä toistaiseksi.

Huvilassa on vuokrattavana viisi 2–4 hengen huonetta, yhteensä 16 vuodepaikkaa sekä muutama lisävuode ja pinnasänky. Yhteiskäyttötiloja ovat keittiö, ruokasali ja takkahuone. Rannassa on puulämmitteinen sauna 7–8 hengelle sekä erillinen grillikatos. Voit vuokrata huvilasta yksittäisiä huoneita tai vaikka koko huvilan suuremmalle seurueelle. Huvila sopii myös työyhteisösi tiimipalavereihin, saunailtoihin ja virkistyspäiviin.

Huvila toimii omatoimihuvila-periaatteella. Kaikki huvilan vuokraajat sekä saunan ja grillin käyttäjät huolehtivat yhdessä huvila-alueesta.

 

HUOMAATHAN, että varauksen perumisesta koituu aina kustannuksia. Ole tarkkana etenkin, mikäli olet varaamassa huvilan tai huoneita lyhyellä varoitusajalla: tarkemmat tiedot löydät huvilan varaus- ja peruutusehdoista sivun alaosasta.

 


HI:n huvilaa voi varata vain Helsingin Insinöörit HI ry:n ja Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n jäsenet, sekä yritykset.

Huomioithan, että kesä- ja heinäkuussa koko huvilan vuokraus viikonloppuisin ei ole mahdollista. Kyseisenä ajankohtana voit varata käyttöösi maksimissaan kaksi huonetta. Mikäli kaksi viikkoa ennen varauksen alkua on vielä vapaita huoneita, voit kysyä lisähuoneita toimistolta.

Haluatko varata huvilan yrityksesi/yhteisösi käyttöön? Otathan yhteyttä Helsingin Insinöörien toimistoon.

 

Lisätietoa huvilan vuokrauksesta

Huvilan esite

Huvilan hinnasto 2023

Huvilan varaus- ja peruutusehdot 2023

 

Mikäli haluat perua varaustoiveesi/varauksesi, niin olethan yhteydessä Helsingin Insinöörien toimistoon joko puhelimitse tai sähköpostitse.

torppaulkoa.png (172 KB)

torpansauna.png (148 KB)

HI:n toimiston yhteystiedot:
puh. 040 150 3878
toimisto@helins.fi