Tapahtuman oletuskuva

Hyvää Pataa 2022

8.6.2022 09:00

Ammattiopisto Tavastia

Hyvää Pataa -seminaari järjestetään ammattiopisto Tavastian tiloissa:

Ammattiopisto Tavastia
Hattelmalantie 8
13100 Hämeenlinna

Ilmoittautuminen aulassa heti pääovista sisään tultaessa.

Seminaaritila: Liikuntasali (Pellavatien puolelta sisääntultaessa aulan vasemmalla puolella)Aamu- ja päiväkahvit sekä lounas: opiskelijaravintola samassa tilassa, Pellavatien puolelta sisääntulosta oikealle
Iltatilaisuus: Hämeen linna, Kruununleipomo, os. Kustaa III:n katu 6

Saapuminen omalla autolla
Hattelmalantie 8:n pihassa on runsaasti maksuttomia vieraspaikkoja. Opiskelijoille varatuille paikoille voi myös pysäköidä, koska opetus on kesätauolla. Parkkipaikalle ajetaan Pellavatien kautta.

Saapuminen julkisilla tai kävellen
Rautatieasemalta matkaa kertyy n. 3,8 km ja Scandic Hämeenlinna Citystä n. 2 km. Voit katsoa Hämeenlinnan Reittioppaasta julkisen liikenteen vaihtoehtoja: https://reittiopas.hameenlinna.fi/
Bussilinjat 13 ja 16 tulevat rautatieasemalta oppilaitoksen viereen. Linjoilla 1, 4, ja 14 jää pois Myllymäki L -pysäkillä ja kävele n. 700 m oppilaitokselle. Samoilla busseilla pääset myös Scandic Citystä.

Tavaroiden säilytys
Liikuntasalin yhteydessä on pukuhuoneet, jossa voi säilyttää matkatavaroita seminaarin ajan.

Iltatilaisuus klo 18-22
Seminaarin iltatilaisuus pidetään Hämeen linnassa ja siellä Kruunuleipomo -nimisessä tilassa. Scandic Hämeenlinna Citystä kävelee linnaan n. 13 min (n. 1 km)

Löydät tilan linnan kesäkahvilan yläkerrasta eli kun kävelet linnan portista sisään, niin kävele pienen mäen päälle ja käänny oikealle ja jatka matkaasi n. 50 m. Sisäänkäynti on oikealla puolella.

linnan-kuja.png (4.25 MB)

Linnassa nautitaan buffet-illallinen, johon kuuluu myös alkujuoma sekä kaksi (2) kaatoa viiniä (tai halutessaan olut). Muita juomia voi ostaa omakustanteisesti.

Illan aikana kuulemme myös tarinoita linnan historiasta ja teemaan sopivaa musiikkia. Halutessasi voit pukeutua keskiaikateeman mukaisesti tai sen inspiroimana.

Saavuthan ajoissa paikalle. Mikäli haluat tutustua linnaan ennen illtatilaisuutta, huomioithan, että linna on auki klo 17 saakka ja lipunmyynti suljetaan klo 16.30. Lisätietoa täältä: Hämeen linnan info

Jatkot

Mikäli iltatilaisuuden jälkeen haluaa vielä jatkaa iltaa, niin tässä paikallisten suosituksia ohjelmaksi:

Linnalta Rantareittiä kävellen pääset Rantakasinolle. Jos jatkat matkaa Raatihuoneenkadun mäkeä ylös, poikkea olutravintola Birgeriin (Raatihuoneenkatu 5) tai kirkon takaa löydät Albertin kellarin - mukava musiikkipub (Kirkorinne 2).

Mikäli pitkän päivän jälkeen haluat suoremman reitin, voit lähteä linnalta Kustaa III ja Kasarminkatua suoraan, kunnes tulet Raatihuoneenkadun kulmaan. Oikealla siintää hotelli Scandic City ja siellä Kummeli Bar. Jos jatkat Kasarminkatua suoraan n. 70 m saavut Juliuksen olohuoneeseen. Matkaa linnalta sinne kertyy reilun kilometrin verran. Kummeliin ja Olkkariin ehtii yksille, sillä valomerkki tulee klo 22.30.

Perinteistä tanssiravintolaa kaupungissa ei ole – pahoittelut siitä.

Keskeisten paikkojen sijainta kartalla:

hameenlinna_kartat_paikat.png (1.19 MB)

Ajankohta

Alkaa:  

8.6.2022 09:00

Päättyy:  

9.6.2022 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13100 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Pirve Harakka, tapahtumapäällikkö

pirve.harakka@amke.fi

+358 44 9747 547