Ikä, se on vain numeroita. Vai onko?

29.10.2020 17:00

Webinaari

Mikä on iän ja yksilöllisten psykososiaalisten kehitysvaiheiden merkitys niin arjessa kuin työelämässä ja mitkä tekijät ylipäätään vaikuttavat työssä suoriutumiseen?

Webinaari laittaa osallistujat pohtimaan monimuotoisuuden merkitystä työelämässä. Syvennymme sukupolvia yhdistäviin ja eriyttäviin tekijöihin, sekä haastamme ikään liittyviä uskomuksia ja ennakkoluuloja.

Webinaarissa käsitellään seuraavia kokonaisuuksia: 

Iän merkitys työelämässä – johdattelua aiheeseen

  • Ikä kasvatuspsykologisesta näkökulmasta – yksilölliset psykososiaaliset kehitysvaiheet ja niiden vaikutus yksilö- ja työyhteisötasolla.
  • Tuoreimman työpsykologisen tutkimuksen tuloksia ja havaintoja työelämästä – mitkä tekijät työelämässä ylipäätään merkitsevät ja vaikuttavat työssä suoriutumiseen?

Monimuotoisuus ja eri sukupolvet työelämässä

  • Monimuotoisuuden merkitys työelämässä
  • Sukupolvia yhdistäviä ja eriyttäviä tekijöitä työelämässä

Puhujat

Tilaisuudessa puhujina ovat työ- ja organisaatiopsykologian asiantuntija Anita Rintala-Rasmus sekä kehityspsykologian asiantuntija Pauliina Pihlajaniemi Psyconilta.

Anita Rintala-Rasmus (PsL) on työ-ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi ja kehittämiskonsultti, jolla on laaja työelämäkokemus Suomesta ja kansainväliseltä kentältä sekä syvällinen ihmisen toimintaa ohjaavien tekijöiden ymmärrys, jotka luovat pohjaa Anitan työskentelylle.

Pauliina Pihlajaniemi (KM) on kasvatuspsykologi ja kehittämiskonsultti, jolla on vahva ymmärrys yksilöä ohjaavista psykososiaalista kehitysvaiheista. Pauliina on työskennellyt organisaatioiden kehittämistehtävissä tukien organisaatioita ja työyhteisöjä rekrytoinnin, johtamisen, esimiestyön ja yhteistyön tuloksellisuuden parantamiseen tähtäävissä kehittämistoimenpiteissä.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös opiskelijat. Linkki webinaariin tulee ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin mukana.

Tallenne tulee katsottavaksi jälkikäteen kaikille jäsenille.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

29.10.2020 17:00

Päättyy:  

29.10.2020 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

tapahtumat@tradenomi.fi