Illallinen Lahden taivaan alla

Tervetuloa nauttimaan ihanasta kaupungistamme yhteiselle piknik-illalliselle uuden kaupunkitapahtuman, Mastofestareiden yhteydessä.

Illallinen järjestetään kolmessa eri pisteessä pe 2.9.2022 klo 18.00–22.00:

Väinö Hovilan Puistotiellä 
  115 pöytää (8 hengen pöytiä)

Vanhankartanonpuisto Villähteellä 
  21 pöytää (4 hengen pöytiä)
  11 pöytää (8 hengen pöytiä)
  2 pöytää (6 hengen pöytiä)

Anttilanmäenpuisto ja Mäkituvanpolun viereinen nurmialue
  16 pöytää (6 hengen pöytiä)

Olemme rakentaneet kaupunkilaisille yhteiset pitkät illallispöydät ja koristaneet ne valkoisin liinoin. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat ja pöytäsomisteet. Syödään yhdessä Lahden taivaan alla!

Voitte varata omat ja seurueenne pöytäpaikat 22.8 klo 8.00 lähtien tältä sivulta. Tänä vuonna pöydät on numeroitu. Pöytien koot vaihtelevat 4-8 hengen pöytiin ja yksi varaaja voi varata vain yhden pöydän. Yksi penkki on yhden pöydän pituinen.

TÄRKEÄÄ! Mikäli teitä on isompi porukka ja haluatte istua vierekkäisissä pöydissä, kirjoittakaa varauksen yhteydessä kenttään ”lisätietoja” toisen varaajan nimi. Heti varauksen jälkeen saatte vahvistuksen sähköpostiinne. Varsinaiset liput pöytänumeroineen lähetetään teille kolme päivää ennen tilaisuutta. Varaa paikkasi heti paikkojen tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Liput ovat maksuttomia. Koska tilaisuus on niin rakastettu ja lippuja ei riitä kuin murto-osalle, niin peruthan lippusi, mikäli et pääse tulemaan. Peruutukset voit tehdä varausvahvistuksessa olevasta linkistä sunnuntaihin 28.8. asti. Mikäli et ole tehnyt peruutusta etkä saavu paikalle, veloitamme 50 € maksun/pöytä.

Tapahtuman järjestävät Lahden kaupunki ja kumppanuuspöydät sekä Pluto Finland Oy. Illallinen Lahden taivaan alla on osa Mastofestareiden ohjelmaa.

Opi lisää vuoden 2022 Illallinen taivaan alla -tapahtumasta seuraamalla tätä sivua ja Facebook-sivuamme.  

Tervetuloa mukaan!

Lippuja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä

Illallinen Lahden taivaan alla - Väinö Hovilan Puistotie:
27 kpl jäljellä (/115)

Illallinen Lahden taivaan alla - Vanhankartanonpuisto Villähteellä: On loppuunmyyty
Illallinen Lahden taivaan alla - Anttilanmäenpuisto ja Mäkituvanpolun viereinen nurmialue: On loppuunmyyty

Ajankohta

Alkaa:
2.9.2022 18:00
Päättyy:
2.9.2022 22:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Lisätietoja


Väinö Hovilan Puistotie:
Niklas Tommola, p. 044 482 6883, niklas.tommola@student.lab.fi
 
Vanhankartanonpellon puisto:
Tia Mäkinen p. 044 769 8695,
Maikki Suhonen p. 044 482 6375
 
Anttilanmäenpuisto ja Mäkituvanpolun viereinen nurmialue:
Janne Ranne, puh. 0447360329, puheenjohtaja@anttilanmaki.fi
 

ILLALLISEN ETIKETTI

 

Saapuminen illalliselle

Illallisaika on Väinö Hovilan Puistotien ja Anttilanmäen tapahtumissa klo 18.00–22.00. Villähteellä Vanhankartanonpellon puistossa klo 18.00–21.00.

Varauksen yhteydessä sähköpostitse saamanne varauslipuke toimii teidän ja seurueenne tositteena pöytävarauksestanne. Pitäkää se saatavilla puhelimessanne tai tulostakaa se paperille ja tuokaa mukananne. Tositteet tarkastetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ethän jätä varaamiasi paikkoja käyttämättä. Tarvittaessa varauksen voi perua varausvahvistuksenne linkistä.

 

Istumajärjestys

Muistathan, että pöydät on numeroitu. Kun saavut paikalle, etsi oma pöytäsi muiden joukosta. Yksi penkki on yhden pöydän pituinen. Pöytäkartta löytyy infopisteeltä.

 

Pukeutuminen ja säähän varautuminen

Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä ja ajankohta huomioiden myös sateensuojaa.

Keskustassa ja Vanhankartanonpellon puistossa pöytiä ei ole suojattu sateelta, siten oma sadesuoja voi pelastaa iltanne pienen kuuron sattuessa. Väinö Hovilan Puistotien ylle kaartuvat puut suojaavat myös hieman sateelta. Anttilanmäen tapahtumassa pöydät on suojattu sateelta.

 

Siisteys ja puuterointi

Vieraiden oletetaan vastaavan siisteydestä Illallisen hengen mukaisesti ja vievän roskansa ja tarvikkeensa kotiin tai roskiksiin. Heikkovoimaisempia korinkantajia varten olemme varanneet roska-astioita alueelle. Helpotusta elämään tuovat myös paikalle tuodut bajamajat.

 

Muita toiveita

Toivomme, että jokainen pöytäseurue ottaisi pöytäkoristeiksi omia patterikäyttöisiä led-valaisimia; ketjuja, kynttilöitä, yms. millä saadaan mukavaa ja paloturvallista ilmettä alueelle. Pöytiin ei vedetä sähköjä. Avotulta eli mm. oikeita kynttilöitä ei pöydissä sallita. Alueella ei myöskään sallita tupakointia.

Alueella on järjestyksenvalvonta ja kiertävä muusikko.

 

Liikennöinti ja pysäköinti

 

Väinö Hovilan Puistotie:

Väinö Hovilan puistotie sijaitsee Kirkkokadun ja Päijänteenkadun välissä, samansuuntaisesti niiden kanssa, Lahden Ristinkirkon ja Yhteiskoulun alapuolella sijaitsevalla puistoalueella. Lippujen yhteyshenkilö käy ilmoittautumassa tapahtuman Viiskulman aukion Kylän portin luona sijaitsevalla infopisteellä. Kulku illallisalueelle Vesijärvenkadun, Lahdenkadun tai Kirkkopuiston portaikkojen kautta. Infotiski aukeaa klo 17.30. Illallisalue on tavallisestikin suljettu ajoneuvoliikenteeltä ja suosittelemme saapumista paikalle jalan, polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Lähimmät pysäköintialueet ovat kadunvarsipysäköintipaikkoja Päijänteenkadulla, Kirkkokadulla ja parhaiten auton saa Toriparkkiin.

 

Vanhankartanonpellon puisto:

Illallinen järjestetään koivupuistoalueen kevyenliikenteen väylällä. Lippujen yhteyshenkilö käy ilmoittautumassa tapahtuma-alueella sijaitsevalla infopisteellä, joka on puiston läpi kulkevan väylän eteläpäässä. Infotiski aukeaa klo 17.30. Illallisalue on tavallisestikin suljettu ajoneuvo- ja kevyeltä liikenteeltä. Suosittelemme saapumista paikalle jalan, polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä.

Kulku illallisalueelle on Vanhankartanontien kautta, jossa on saattoliikenteelle kaksi jättö- ja noutopaikkaa (ei pysäköintiä). Molemmissa paikoissa on liikenteenohjaus. Henkilöt ja ruokailutarvikkeet voidaan tuoda alueelle autolla joko kääntymällä heti alikulkutunnelin jälkeen oikealle Vanhankartanontieltä tai oikealle Venlantielle. Saattoliikenne on puistotien kohdalla. Henkilöautot pysäköidään ilmoitetuille P-alueille. Jos tulet illallisalueelle kävellen tai pyörällä muiden teiden kautta niin ilmoittaudu ensin infopisteellä. Pyörät voi jättää puiston leikkialueen eteläreunaan. P-alueet illallisalueen lähellä:

- Erstan kartanon pysäköintialue (n. 16 autoa, Villähteentie 458)

- Engel-makasiini (n. 5 autoa, Villähteentie 455)

- Kalevantien länsipää (3 autoa, Kalevantie 28)

- Kalevantien P-alue (n. 20 autoa, Kalevantie 8)

- Vanhankartanontien pohjoispää (6 autoa, Vanhankartanontie 38 jälkeen)

- Varapaikoitusalue: Kalevantien hiekkakenttä (200 autoa, Kalevantie 8)

 

Anttilanmäenpuisto ja Mäkituvanpolun viereinen nurmialue:

Lippujen yhteyshenkilö käy ilmoittautumassa tapahtuma-alueella sijaitsevalla infopisteellä, joka sijaitsee Mäkituvalla. Infotiski aukeaa klo 17.30. Suosittelemme saapumista paikalle jalan tai polkupyörällä.

 

Eventilla

Powered by Eventilla.