AKY: Tuntuu vaikealta, tehdään silti. Uutta Matoa koukkuun

30.9.2020 15:45

Webinaari

Koronatilanteen vuoksi perinteinen Ilo irti yrittäjyydestä -tapahtuma on siirretty vuoteen 2021. Tapahtuman tilalla järjestetään Mato Valtosen luento livestriiminä.

”Tuntuu vaikealta, tehdään silti. Uutta Matoa koukkuun.”

Mato muistuttelee, kuinka paitsi yrityksen, myös sinun on uskallettava erottautua ja laittaa itsesi peliin. Kuinka otetaan käyttöön luovuus, ideat, positiivinen kyseenalaistaminen, rohkeus sekä hulluuskin oiviksi työkaluiksi epäonnistumisen pelkoa tai itsetunnon puutetta vastaan?   

Puhuja:

Mato Valtonen

valtonen.png (180 KB)

Luovuuden asiamies, yrittäjä, kirjailija, rock-kukko ja puhetyöläinen puhuu innostavan työilmapiirin puolesta muutosten maailmassa. Lisäksi hän kartoittaa  jarruja, jotka eteen tullessaan estävät meitä käyttämästä voimavarojamme. Mato Valtonen haastaa simppelin oivaltamisen kautta uudenlaisiin tavoitteisiin. Meidän tulee nähdä metsä puilta ja herätellä  itsetuntomme. Se on siellä, se vain pitää ottaa käyttöön!

Madolla on ilmiömäinen kyky puhaltaa kuulijoihinsa me-henkeä ja tekemisen meininkiä. Hänen todella vaiherikas elämäsekä monipuoliset kokemukset antavat poikkeuksellisen kaikupohjan herätellä kuulijansa ajattelemaan ja asettelemaan tavoitteensa rohkeammin. Menneisyyteen vaipuja ryöstää oman tulevaisuutensa, eikä sinne kävellä takaperin. Suomalaisilla on nyt maailmanluokan mahdollisuudet näyttää mistä tervaskannosta meidät on sorvattu, ne vain pitää nähdä. Ollaan ylpeitä itsestämme, Mato Valtonen kertoo kuinka se onnistuu. Monipuolisten kokemuksiensa puolesta Mato voidaan heittää huoletta lähes minkälaiseen tilaisuuteen tahansa. Ankarasti pönötystä vastaan ja silmien avaamista terävän huumorinkin avulla.

Kenelle?

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille AKY - Akavalaiset yrittäjät jäsenjärjestöjen yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tradenomit on AKY:n jäsenjärjestö.

Tervetuloa linjoille!

Tilaisuus järjestetään yhdessä AKY - Akavalaiset yrittäjät jäsenliittojen kanssa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset Ekonomien tapahtumakalenterin kautta.

Ajankohta

Alkaa:  

30.9.2020 15:45

Päättyy:  

30.9.2020 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot