Ilo irti yrittäjyydestä! Vaikeuksien kautta voittoon

30.9.2020 15:45

Vanha Ylioppilastalo

Ilo irti yrittäjyydestä on Akavalaisten yrittäjien AKY:n perinteinen  tapahtuma. Viime vuotisten palautteiden pohjalta teemaksi on valittu vaikeuksien kautta voittoon. Esitysten lisäksi tilaisuudessa on erinomainen mahdollisuus iloisiin kohtaamisiin ja syksyisestä illasta nauttimiseen.

Ohjelma:

15.45 Ilmoittautuminen, alkujuoma

16.10 Tilaisuuden avaus ja tervetuloa, Timo Saranpää

16.15 Tuntuu vaikealta… tehdään silti, "uutta Matoa koukkuun”? Mato Valtonen

17.15 Tauko

17.30 Yritystarinat

  • 6 oppituntia idean kehittämisestä liiketoiminnaksi – case Wolt: Juhani Mykkänen
  • Mahdollisuuksien taju vai mahdottomuuksien olettamus? - yrittäjän mielenmaisema ja psykologista kestävyyttä vahvistavat tunteet. Miten me yrittäjät voimme psykologisesti vahvistaa itseämme ja toisiamme?; Pro Synthesis Oy, Hanne-Leona Luomajoki
  • Miten haastoin itseni oman kapasiteetin rajoille - 8 maratonia 8 päivässä 8 eri mantereella; Pyroll Group, Mika Lankila

19.00 Pientä purtavaa ja iloista rupattelua

Kenelle?

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille AKY - Akavalaiset yrittäjät jäsenjärjestöjen yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tradenomit on AKY:n jäsenjärjestö.

Tapahtuma tarjoaa esitysten lisäksi erinomaisen mahdollisuuden verkottua toisten akavalaisten yrittäjien kanssa.

Sään salliessa seminaarin jälkeinen seurustelu jatkuu Teatterin terassilla.

Tervetuloa!

 

Puhujat:

Mato Valtonen

valtonen.png (180 KB)

Luovuuden asiamies, yrittäjä, kirjailija, rock-kukko ja puhetyöläinen puhuu innostavan työilmapiirin puolesta muutosten maailmassa. Lisäksi hän kartoittaa  jarruja, jotka eteen tullessaan estävät meitä käyttämästä voimavarojamme. Mato Valtonen haastaa simppelin oivaltamisen kautta uudenlaisiin tavoitteisiin. Meidän tulee nähdä metsä puilta ja herätellä  itsetuntomme. Se on siellä, se vain pitää ottaa käyttöön!

Madolla on ilmiömäinen kyky puhaltaa kuulijoihinsa me-henkeä ja tekemisen meininkiä. Hänen todella vaiherikas elämäsekä monipuoliset kokemukset antavat poikkeuksellisen kaikupohjan herätellä kuulijansa ajattelemaan ja asettelemaan tavoitteensa rohkeammin. Menneisyyteen vaipuja ryöstää oman tulevaisuutensa, eikä sinne kävellä takaperin. Suomalaisilla on nyt maailmanluokan mahdollisuudet näyttää mistä tervaskannosta meidät on sorvattu, ne vain pitää nähdä. Ollaan ylpeitä itsestämme, Mato Valtonen kertoo kuinka se onnistuu. Monipuolisten kokemuksiensa puolesta Mato voidaan heittää huoletta lähes minkälaiseen tilaisuuteen tahansa. Ankarasti pönötystä vastaan ja silmien avaamista terävän huumorinkin avulla.

Juhani Mykkänen

mykkanen.png (234 KB)

Wolt on ravintolaruokaa välittävä teknologiayhtiö, jolla on yli 5 miljoonaarekisteröitynyttä käyttäjää ja joka on laajentanut alle viidessä vuodessa 20 maahan ja on nostanut rahoitusta yli 250 miljoonaa euroa. Tässä esityksessä yksi Woltin perustajista, Juhani Mykkänen, jakaa ajatuksia siitä, mitä Woltin tiimi oppi uuden kuluttajatuotteen kehittämisestä yrityksen alkutaipaleen aikana.

Hanne-Leona Luomajoki

luomajoki.png (317 KB)

On Pro Synthesis Oy:n toimitusjohtaja. Hän on  psykologina ihmismielen syväosaaja, joka työskentelee yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden parissa kehittymisen katalysaattorina kaikilla sektoreilla. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus liike-elämän parista: psykologisena henkilöarvioijana ja uramuutosvalmentajana, systeemisenä organisaatioiden ja johtamisen kehittäjänä, sekä tulevaisuutta rakentavan organisaatiokulttuurin muotoilijana. Hanne-Leonalla on aikaisempaa johtamiskokemusta kansainvälisestä johtoryhmästä ja nykyistä kahden oman yrityksen vetämisestä sekä Senior Advisorina toimimisesta kolmannessa. Hän on lisäksi kouluttajapsykoterapeutti, joka työskentelee ryhmänvetäjänä EMBA Johtamisen psykodynamiikan ohjelmassa.

Mika Lankila

lankila.png (292 KB)

Mitä tapahtuu, kun ns. tavallinen pulliainen haastaa itsensä oman kapasiteettinsa rajoille? Onko mitään mitään järkeä juosta 8 maratonia 8 peräkkäisessä päivässä 8 eri mantereella? Pitääkö "työhöntulotarkastuksen" todella olla näin kova? Juuri ennen koronaa toimitusjohtaja Mika Lankila juoksi ensimmäisenä suomalaisena Triple 8 Quest -juoksun hallituksen puheenjohtajan käskystä. Etelämantereelle päättynyt juoksu toi upean kokemuksen lisäksi oppia itsensä tavoitteelliseen johtamiseen. Mika yhdistää esityksessään näitä oppeja ja tekniikoita myös yritysmaailman tilanteisiin ja yrittäjämäiseen johtamismalliin. 

Mika on toiminut laajasti eri toimialoilla niin konsulttina kuin yrittäjänä ja ollut mukana monessa ns. käänneyhtiössä pk-sektorilla. Nykyään hän toimii Pyroll Groupin toimitusjohtajana, joka on 110 miljoonan liikevaihdolla 600 työntekijällä yksi Suomen suurimpia perheyhtiöitä.

 

Tilaisuus järjestetään yhdessä AKY - Akavalaiset yrittäjät jäsenliittojen kanssa.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset Ekonomien tapahtumakalenterin kautta.

Ajankohta

Alkaa:  

30.9.2020 15:45

Päättyy:  

30.9.2020 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Vanha Ylioppilastalo

Mannerheimintie 3
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot