Perinteinen Ison Pajan seminaari järjestetään tänä vuonna 6.-7.10.2017. Tänä vuonna paikkaan ei kuitenkaan ole Iso Paja, vaan perjantaina pidetään elokuvateatteri Orionissa (Eerikinkatu 15) ja lauantaina Pasilan kirjastossa (Kellosilta 9).

Opiskelelija-alennus (-20%) lasketaan ilmoittautumien yhteydessä, kun merkitset alekoodiksi "OPISKELIJA".

Ison Pajan seminaari kokoaa jo 18. kertaa mediakasvatuksesta kiinnostuneita opettajia ja kirjasto- ja nuorisotyöntekijöitä Helsinkiin. Seminaari tarjoaa ajankohtaisia mediakasvatuksen teemoja, työvälineitä kasvatustyötä tekevillä ammattilaisille sekä uusia näkökulmia

Tänä vuonna seminaari kulkee otsikolla Pelaa, koodaa, opi! Pelit ja koodaaminen oppimisessa ja arjessa. Kahden päivän aikana kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja liittyen pelaamiseen ja koodaamiseen eri näkökulmista. Vaikka Yle on joutunut luopumaan Ison pajan auditoriosta, nimi jatkaa edelleen mukanamme. Kokoonnumme Ylen ja Helmet-kirjastolaisten kanssa perjantaiksi elokuvateatteri Orioniin (Eerikinkatu 15, ks. kartta). Perjantain aikana Orionissa kuullaan ajankohtaisia mediakasvatuksen puheenvuoroja sekä nähdään ihkaensimmäinen suomalainen supersankarielokuva Rendel. Lauantaina Pasilan kirjastossa päästään konkreettisesti käsiksi pelien ja koodaamisen maailmaan pajatyöskentelyssä.

Katso seminaarin ohjelma. Molempina päivinä seminaarin hintaan sisältyy lounas sekä iltapäiväkahvit.

Seminaari järjestetään yhteistyössä Mediakasvatuskeskus Metkan, Helmet-kirjastojen sekä Yle oppimisen kanssa.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
6.10.2017 08:30
Päättyy:
7.10.2017 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Elokuvateatteri Orion
Eerikinkatu 15
00100 Helsinki

Järjestäjä

Mediakasvatuskeskus Metka

040 0188 482

hanne.korpelainen@mediametka.fi