Koko perheen JouluBreikki!

22.12.2020 18:00

Youtube-live

Liity mukaamme viettämään Koko perheen JouluBreikkiä, joka striimataan kotisohville Youtube-liven kautta!

Illan aikana on luvassa joululauluja, beatboxausta sekä joulutarinoita!

Tuttuja joululauluja hieman uudelleen sovitettuna
Solisteina:

  • Beatboxaaja Eero "Eepzi" Keski-Petäjä, joka on ällistyttävä tamperelainen beatboxaaja, vaikuttava esiintyjä, kokenut viihdyttäjä ja koulutettu laulaja. EEPZI on nähty muun muassa lämppäämässä JVG:tä, Spektiä ja Anna Puuta... unohtamatta Talent Suomen semifinaaleja.
  • Laulunopettaja-laulaja Saara Koivisto , joka esiintyy aktiivisesti a cappella ryhmä Soundeliciousin jäsenenä sekä rhythm&blues-bändi Hi-Five Quintetin solistina.

Illan aikana Eepzi opettaa kaikille katsojille beatboxausta, jotta voivat osallistua Kulkuset joululauluun mukaan beatboxaten ja myös laulaen kotisohvalla.

Lisäksi joulubreikissä kuulemme tarinaa ja historiaa tontuista tonttukirjailija Heikki Saureen kertomana.
Maailma, jonka olemme jo lähes unohtaneet.Tontuista tunnetaan nykyisin lähinnä Korvatunturilla asuva joulutonttu, mutta joulupukin innokkaat apulaiset ovat tonttuperinteen nuorimpia tulokkaita. Vanhan kansan suhde niin kotitonttuihin kuin saunatonttuihin oli vastavuoroinen - tontusta oli paljon hyötyä, mutta loukattuna se saattoi yltyä jopa pahanilkiseksi.

Heikki Saure on lahtelainen kirjailija ja kirjoittanut kirjan Tonttu.

Illan isäntänä toimii suomen kuunnelluin ääni Reidar Wasenius!
Reidarin äänen on lähes jokainen suomalainen kuullut mm. VR:n kuulutuksissa ja Telian matkapuhelintiedotteissa.. tavoittelemanne henkilö puhuu toista puhelua, olkaa hyvä ja odottakaa sulkematta puhelinta...

Tapahtumaan voivat osallistua kaikki Tradenomien ja Tradenomiopiskelijoiden jäsenet! Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on linkki JouluBreikkiin :)

Hyvää joulua! 🎅

joulu-breikki_tradenomi.jpg (2.88 MB)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

22.12.2020 18:00

Päättyy:  

22.12.2020 18:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Youtube-live


Lisätiedot

Jori Karjalainen

050 357 7880

tapahtumat@tradenomi.fi