Tapahtuman oletuskuva

Miten myyn palveluitani julkiselle sektorille? -webinaari

16.3.2021 09:00

logorivi.png (49 KB)


Kiinnostaako yrityksellänne tarjota palveluja julkiselle sektorille, mutta kaipaatte ensin enemmän tietoa ja neuvoja?

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hanke järjestää Oulun alueen pk-yrityksille webinaarin julkisista hankinnoista 16.3.2021 klo 9 -12. Webinaarissa julkisten hankintojen asiantuntijana toimii Konsulttitoimisto Smart Goalin yrittäjä Juha Väyrynen. Juha toimii myös Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hankintaneuvojana.

Webinaarissa kuullaan yleisesti julkisista hankinnoista ja mitä ne pitävät sisällään. Lisäksi, aamupäivän aikana käydään läpi julkisia hankintoja sekä hankintaviranomaisten että tarjoajien näkökulmasta. Sisältöihin perehdytään alustusten, havainnollistavien case-esimerkkien ja keskustelun kautta. Webinaari sopii yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita julkisesta hankintaprosessista tai jo suunnittelevat tarjoamista julkiselle sektorille. Webinaariin voi myös tulla päivittämään omia tietojaan julkisista hankinnoista!

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Ilmoittautumispainike on sivun alimmaisena. Tutustuthan osallistumisen ehtoihin ennen ilmoittautumista.

Webinaarin asiantuntijapuhujasta:

thumbnail_img_0154.jpg (137 KB)

Webinaarin asiantuntijapuhujana toimii Juha Väyrynen. Juha toimii Konsulttitoimisto Smart Goalin yrittäjänä ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hankintaneuvojana. Lisäksi, Juha toimii myös toimitusjohtajana Sovelluskehittäjillä sekä Galaxy Oy:n hallitusammattilaisena. Juhalla on pitkä käytännön kokemus julkisiin hankintoihin osallistumisesta ennen ja jälkeen hankintalainsäädännön. 

 

Osallistumisen ehdot: 

Alla olevat lomakkeet tulee ladata, täyttää ja palauttaa salattuna sähköpostina hankkeen yhteyshenkilölle ilmoittautumisen päätteeksi (elina.kaihua@oamk.fi). Lomakkeiden palautus ennen webinaaria ovat edellytys osallistumiselle. 

Keräämme jokaiselta ilmoittautuneelta ESR-henkilötietolomakkeen ilmoittautumisen yhteydessä. Lomakkeiden avulla voimme todentaa hankkeen rahoittajalle, että myyntiosaamisen kehittämiseen tähtääville valmennuksille on alueellamme kysyntää. Jokaisen tulee ilmoittautumisen jälkeen palauttaa ESR-lomake hankkeen yhteyshenkilölle salattuna sähköpostina. (Huom. täytäthän lomakkeen kaikki kohdat, lomake tulee myös allekirjoittaa. Täytäthän lomakkeeseen syntymäaikasi, henkilötunnuksen loppuosaa ei tule täyttää.) Lataa lomake alla olevasta painikkeesta:

Lataa ESR-lomakepohja tästä


Valmennukseen osallistuminen on vähämerkityksistä eli de minimis -tukea yrityksille (tuen arvo 500€/yritys). Yritysosallistujien tulee ilmoittautumisen jälkeen ESR-lomakkeen lisäksi palauttaa de minimis -ilmoitus hankkeen yhteyshenkilölle salattuna sähköpostina. (Huom. lomake tulee allekirjoittaa.) Lataa de minimis -pohja alla olevasta painikkeesta:

Laitaa de minimis -lomakepohja tästä

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

16.3.2021 09:00

Päättyy:  

16.3.2021 12:00

Lisätiedot

Elina Kaihua

0406304835

elina.kaihua@oamk.fi

www.oamk.fi/myski