KÄYTÄNNÖN KANBAN (1pv)

Kanban on menetelmä tietotyön kehittämiseen. Se on intuitiivinen, motivoiva ja ketterä menetelmä, joka lisää työn mielekkyyttä, laatua ja tuottavuutta nopeasti.

Kanban-menetelmän avulla tiimi pystyy hallinnoimaan, ennakoimaan ja rytmittämään tapahtumien kulkua tehokkaasti työssään. Menetelmä auttaa tiimiä ymmärtämään, kuinka työ toimii ja tekemään oikeita päätöksiä oikeaan aikaan. Kanban kertoo, milloin kannattaa aloittaa, hiljentää ja lopettaa aktiviteetit työn eri vaiheissa — nykytilanne ja ongelmat on helppo nähdä ja ymmärtää yhdellä silmäyksellä.

Kanban tekee työn eri vaiheista koko tiimille ja sidosryhmille läpinäkyvää ja työn tekemisen esteet ovat helpommin ennakoitavissa ja poistettavissa. Esimerkiksi ohjelmistokehitystiimin työssä Kanban helpottaa havaitsemaan, onko työn eteneminen estynyt, mikä estää työn etenemisen, mitä on työn alla tällä hetkellä tai kuinka paljon töitä on odottamassa.

Kanban-menetelmä on helppo ottaa käyttöön kaikenlaisissa tiimeissä. Liikkeelle pääseminen ei vaadi isoja muutoksia työtapoihin vaan organisaation prosesseja lähdetään muokkaamaan asteittain ja askel kerrallaan. Samalla seurataan jatkuvasti palautetta ja saatuja tuloksia.

Käytännön Kanban -kurssin jälkeen osallistujilla on erinomaiset valmiudet ottaa Kanban samantien osaksi päivittäistä työtä.

 

Tämä koulutus pidetään suomeksi.

 

Valitse haluamasi lippu

Lippu Myynti päättyy Hinta Määrä
Käytännön Kanban 26.9.2017 - Early bird
Jos ostat lipun viimeistään 12.9., hinta on 800 € (+ALV). Tämän jälkeen hinta on 900€ (+ALV).
13.9.2017 800,00€ (+ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
26.9.2017 09:00
Päättyy:
26.9.2017 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Helsinki
Helsinki

Järjestäjä

Reaktor