Tapahtuman oletuskuva

Kehittämishankkeen toteuttaminen kestävällä tavalla, marraskuu 2024

Koulutuksessa teet kehittämishankkeen omaan organisaatioosi tai muuhun yhteistyöorganisaatioon. Hankkeen suunnittelun ja toteutuksen punaisena lankana toimii kestävyysnäkökulmat, jotka opiskelijan tulee ottaa huomioon hanketta toteuttaessaan.

Koulutuksen aikana suunnittelet ja organisoit ympäristöalan kehittämishankkeen yhdessä organisaation sidosryhmien kanssa. Havaitset ja toteutat käytännöllisiä kehittämiskohteita, minimoiden riskejä ja asettaen selkeät tavoitteet. Käynnistät hankkeen yhteistyössä tarvittavien tahojen kanssa, asetat mitattavissa olevat tavoitteet ja toteutat hankkeen yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Seuraat tavoitteiden toteutumista ja resurssien käyttöä, teet tarvittaessa muutoksia ja arvioit omaa toimintaasi. Dokumentoit hankkeen vaiheet ja viestit niistä selkeästi. Arvioit hankkeen tulokset ja viet ne käytäntöön, ja opastat henkilöstöä uusiin käytäntöihin ja seuraat muutosten vaikutuksia. 

Osaamislupauksemme:

  • Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa kehittämishankkeen, joka rakentaa kestävää tulevaisuutta
  • Opiskelija osaa kriittisesti tarkastella kehittämishankkeen tavoitteiden ja toteutustapojen kestävyyttä
  • Opiskelija osaa arvioida hankkeen tuloksien vaikuttavuutta yleisesti ja kestävyyden näkökulmasta ja toimia tulosten levittämiseksi.


Koulutuksen sisältö:

Ympäristöalan kehittämishankkeen toteuttaminen -verkkokurssi löytyy Ammattilaisen Kädenjälki -alustalta. Koulutus sisältää verkkokurssin lisäksi kaksi vuorovaikutteista verkko-opetuspäivää sekä kurssin suorittamiseen ohjaavan tehtäväklinikan. 

  • Kehittämishankkeen suunnittelu kestävällä tavalla -verkko-opetuspäivä 3,5 h
  • Kehittämishankkeen toteutus kestävällä tavalla -verkko-opetuspäivä 3,5 h
  • Tehtäväklinikka teemalla: ”Hankesuunnitelma ja loppuraportti” (tutkinnon osan suorittajille)

Koulutuksessa suoritetaan ympäristöalan erikoisammattitutkinnon tutkinnon osa “Ympäristöalan kehittämishankkeen toteuttaminen” (lyh. KEPO). Lue lisää sivun lopusta. 


Koulutuksen aikataulu

  • VK 47 ke 20.11.2024 klo 12:30-15:30
  • VK 48 ke 27.11.2024 klo 12:30-15:30
  • VK 48 pe 29.11.2024 klo 12–14 Tehtäväklinikka teemalla hankesuunnitelma ja loppuraportti

 

Tietoa Ympäristöalan kehittämishankkeen toteuttaminen -tutkinnon osan suorittamisesta 

Tähän koulutukseen osallistuneilla on mahdollisuus osoittaa osaaminen näytössä ja suorittaa Ympäristöalan erikoisammattitutkinnon tutkinnon osa nimeltä Ympäristöalan kehittämishankkeen toteuttaminen. Tutkinnon osan laajuus on 40 osaamispistettä. Mikäli et vielä ole tutkinto-opiskelijana Syklissä ja haluat suorittaa tämän tutkinnon osan, ilmoittaudu koulutukseen valitsemalla vaihtoehto “Haluan suorittaa tutkinnon osan” ja lue lisää Haku tutkintokoulutukseen -sivulta.

Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä toimimalla ympäristöalan käytännön työtehtävissä. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin. 

Tutustu Ympäristöalan erikoisammattitutkinnon tutkinnonperusteisiin ja “Ympäristöalan kehittämishankkeen toteuttaminen” -tutkinnon osan vaatimuksiin tarkemmin opintopolun eperusteissa.  

 

Vaihto- ja palautusehdot

Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Kurssin käyttäjällä on oikeus perua kauppa ennen ensimmäisten materiaalien avaamista ja ottamista käyttöön (kurssin aloittaminen näkyy järjestelmässä). Tällöin palvelun tarjoajalla on oikeus pidättää palvelun toimittamiseen liittyvien kulujen osuus maksusta. Kun materiaalien käyttö on alkanut, kauppaa ei enää voi perua.

Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta kuluttajalla käytössä olevan laitteiston ja palvelun yhteensopimattomuudesta. Tämän sopimuksen tarkoittama digitaalinen palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa ja vaatii täten tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-laitteen toimiakseen.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Mikäli maksutapana on ollut lasku- tai osamaksu, laskutus perutaan.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Hinta
Määrä

Maksuton.

Myynti päättyy 13.11.2024 09:00
ilmainen

Määrä:


Opiskelijamaksu 150 €

Myynti päättyy 13.11.2024 09:00
ilmainen

Määrä:


Koulutusmaksu 1500€.

Myynti päättyy 13.11.2024 09:00
1 500,00 € (sis. ALV 24.0%)

Määrä:


Lisätiedot

Riku Mustonen

riku.mustonen@sykli.fi