Tapahtuman oletuskuva

Kestävää ulko-opetusta seikkailutaiteen keinoin -verkkotyöpaja 16.2.2024

16.2.2024 08:00

Microsoft Teams

Suomen ympäristöopisto Syklin ja Seikkailutaidekoulun osallistava verkkokoulutus luo kestävää ja pedagogista viitekehystä ulkona oppimiselle varhaiskasvatuksessa. 

Osallistujana ymmärryksesi kestävästä elämäntavasta kehittyy, ja opit luovia menetelmiä kestävään kasvatustyöhön. Työpajassa tutustutaan lähiluontoon oppimisympäristönä ja seikkailutaiteen menetelmiin.

Seikkailutaidetta esitellään kestävyysnäkökulmien, taidekasvatuksen teorian ja innostavien, leikillisten ja kokeellisten käytännön tehtäväideoiden kautta. Koulutus on osallistujille maksuton ja Opetushallituksen rahoittama.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii kaikille työssäkäyville kasvattajille ja opettajille, jotka työskentelevät varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen parissa.

Koulutuksen sisältö:

Varaudu osallistumaan monipuolisesti työpajoihin! Työpajapäivät sisältävät keskustelua, pienryhmätyöskentelyä ja itsenäisen ulkotehtävän. Pienryhmissä reflektoidaan opittua ja herätellään yhdessä luovuutta ideoita jakaen.

Koulutuksen laajuus on 2 op. Koulutukseen kuuluu ennakkotehtävä, verkkotyöpajapäivä (5,5h), välitehtävä ja välitehtävään liittyvä verkkotyöpaja (1,5 h). Toisen verkkotyöpajan päivämäärän voit valita seuraavista: 

28.2. klo 12-13.30
8.3. klo 12-13.30 
8.3. klo 15.30-17.00

Koulutuksesta saat todistuksen, kun osa-alueet on suoritettu. Koulutusosion suorittaneiden kesken arvotaan Seikkailutaidekoulun seikkailutaidekortteja ja Ilo kasvaa ulkona -luontotoiminnan käsikirjoja.

HUOM! Tee ilmoittautuminen loppuun saakka! Jos et saa tervetulokirjettä pian ilmoittautumisesi jälkeen sähköpostitse, niin tarkista roskapostikansio. Jos viestiä ei löydy sieltäkään, niin tee ilmoittautuminen uudelleen.

Kouluttajina tässä koulutuksessa toimivat: 

Riina Fågel, projektipäällikkö, kouluttaja. Ympäristö- ja kestävyyskasvatus, Suomen ympäristöopisto SYKLI

Verna Kuntsi, seikkailutaiteen ja kuvataiteen opettaja, Seikkailutaidekoulu

Satu Sipilä, seikkailutaiteen ja kuvataiteen opettaja, Seikkailutaidekoulu 

 

sykli-logo-sininen1.png    officialstklogo.png     oph_rahoittaa_rgb.png

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

16.2.2024 08:00

Päättyy:  

16.2.2024 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams


Lisätiedot

Riina Fågel

050-517 8958

riina.fagel@sykli.fi