Kiitollisuus - oikotie onneen ja menestykseen

7.12.2022 17:00

Webinaari

Mitä ajattelisit, jos kertoisin sinulle, että on olemassa yksi tunne, jota lisäämällä pystyt nukkumaan paremmin, parantamaan terveyttäsi, kykyäsi selviytyä vastoinkäymisistä ja toipua nopeammin vaikeista tilanteista?

Että tämä yksi tunne lisäisi onnellisuuttasi, saisi sinut luottamaan enemmän itseesi ja auttaisi sinua vahvistamaan ihmissuhteitasi.
Että on olemassa yksi tunne, joka auttaisi sinua menestymään elämässäsi ja saavuttamaan unelmasi.

Tämä tunne on kiitollisuus.

Vuoden viimeisessä Breikissä käsittelemme Johanna Huhtamäen johdolla kiitollisuutta ja asioita joita sen avulla voidaan saavuttaa. 

Puhuja

Johanna Huhtamäki on diplomi-insinööri, yritysvalmentaja, positiivisen psykologian asiantuntija ja menestystutkija, joka tekee parhaillaan väitöskirjaa motivaation, menestyksen ja kiitollisuuden yhteyksistä. Hänen viimeisin kirjansa Pakkopositiivisuudesta tasapainoon on käytännönläheinen opas onnea etsiville. Kestävä onni ei löydy tekohymystä tai pakkopositiivisuudesta, vaan se rakennetaan hyvän ja tasapainoisen elämän palikoista.

 

Tradenomit tarjoaa jälleen jäsenilleen suuren suosion saavuttaneita Breikkejä!  Ilmoittaudu rohkeasti mukaan Breikkeihin kuulemaan Suomen eturivin puhujien mielenkiintoisia luentoja! 

Tapahtuma on avoin kaikille Tradenomien jäsenille, sekä Kulta- ja Musta-tason opiskelijajäsenille. 

Breikistä tehdään tallenne. Kaikki tallenteet tulevat jäsenten katsottaviksi, ei siis hätää mikäli et pääse kaikkiin Breikkeihin paikalle!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

7.12.2022 17:00

Päättyy:  

7.12.2022 17:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi