Tapahtuman oletuskuva

La 28.11.20 Pieni sali Tampere-talo

Tampere-talo

Tampereen Kirjaviikko 23.–29.11.2020

Tampereen kirjaviikko kokoaa kirjallisuuden ystävät ja harrastajat Tampere-taloon marraskuun viimeiseksi viikoksi. Viikon ohjelma kokonaisuudessaan löytyy täältä.

Lauantaina 28.11. Pienen salin tapahtumiin on vapaa pääsy ja niihin osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumisen.  

Klo 12.00 VaLas-palkintojenjako

Klo 13.00 Aamulehden Tulenkantaja-palkinnon jako

Klo 15.00 Väinö Linnan seuran palkintojenjako

Klo 16.00 Kirjailija historiankirjoittajana – vieraana Virpi Hämeen-Anttila

Huom. tilaisuudet myös striimataan.

Tilaisuudessa noudatetaan turvallisuuskäytänteitä ja tämän vuoksi Pienen salin tapahtumien osallistujamäärät ovat rajalliset. Tästä syystä Pienessä salissa on 200 paikkaa, jotta voimme noudattaa turvavälejä. Ethän osallistu sairaana, muistathan ottaa mukaan kasvomaskin. Tilamme on käsitelty viruksia ja bakteereja torjuvalla Nanoksi-pinnoitteella. Tutustuthan ennen saapumistasi Tampere-talon turvallisuusohjeisiin

Haluamme tarjota sinulle turvallisia ja vastuullisia elämyksiä, jotta voit tulla Tampere-talon tapahtumiin luottavaisin mielin. Kiitos, kun noudatat käytäntöjä ja omaksut turvalliset toimintatavat kanssamme.

Keräämme henkilötiedot ennakkoilmoittautumisen yhteydessä, jotta voimme tavoittaa tulijat tarpeen tullen koronatilanteen aiheuttamien muutosten vuoksi. Emme käytä tietoja markkinointikäyttöön. Jos et pääsekään osallistumaan, muista käydä perumassa osallistumisesi vahvistuksen mukana tulevasta linkistä ja paikkasi vapautuu jonossa seuraavalle. Varauduthan näyttämään ilmoittautumisvahvistuksen tilaisuuteen saapuessasi.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tapahtumapaikka

Tampere-talo

Yliopistonkatu 55
33100 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot