Tapahtuman oletuskuva

Kirjoituskurssi

15.7.2022 17:00

Kulttuurikeskus Sofia

Moni haaveilee kirjoittavansa elämästään itselleen ja tuleville sukupolville. Oma elämä onkin kirjoittajan aarrearkku. Elämän kokemukset; ilot ja surut, kauneimmat muistot jos syvimmätkin pimeyden hetket avautuvat itselle kirjoittamalla. Usein elämää avaavat sanat vievät kulkemaan aiempien sukupolvien polkuja – ja ymmärtämään siten myös omaa elämän tietä.

Kurssilla muistellaan ja kootaan erilaisten tehtävien ja tekniikoiden avulla muistot omiksi tarinoiksi.

Mari Vainio on opettanut luovaa kirjoittamista jo noin kymmenen vuoden ajan. Sinä aikana hän on huomannut ihmisten tarpeen muistella ja muistaa turvallisesti luottamuksessa, herkkiä kokemuksia tukien.

Kurssilla kuljetaan ohjaajan ja ryhmän tuella kohti oman elämän päiviä menneisyydestä tähän hetkeen. Kurssilla ei arvostella kenenkään tekstejä vaan iloitaan yhdessä jokaisen omista sanoista.

Kurssin sisältöä tukevat Vainion opiskelemat ratkaisukeskeisen ja ekspressiivisen taideterapian metodit. Mari Vainio on myös Hiljaisuuden retriitinohjaaja ja joogaohjaaja.

Kurssimaksu 150€, sis. viikonlopun opetuksen ja ateriat.

Kurssimajoitus aamiaisella 40€/hlö/2hh/vrk ja 60€/1hh/vrk.

Kurssille otetaan 5–10 hlöä. Ilmoittautuminen viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkua (heinäkuun kurssille viimeinen ilmoittautumispäivä 24.6) Vapaita paikkoja voi tiedustella vielä ilmoittautumisajan päätyttyäkin

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

15.7.2022 17:00

Päättyy:  

17.7.2022 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kulttuurikeskus Sofia

Kallvikinniementie 35
00980 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet