Karttakepin katkojaiset 2021

Opetusalan vuoden odotetuinta tapahtumaa eli Karttakepin Katkojaisia pyritään juhlimaan kymmenettä kertaa lauantaina 5.6.2021 Oulun teatterilla, mikäli korona ja yleinen terveystilanne sen mahdollistaa.

10v juhlavuoden kunniaksi kaikki Oulun, Oulun lähialueiden ja Pohjois-Pohjanmaan opettajat ja opettajamieliset juhlijat ovat tervetulleita yhdessä ottamaan kesää vastaan Oulun teatterin hienoihin tiloihin. Haaveillaan ja toivotaan, että alkavan kesän paras ilta voidaan toteuttaa, terveisin OAJ Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistys.

Illan pääesiintyjäksi on saatu suomirockin kuningatar Irina, joka monipuolisella ja hienolla tuotannollaan on noussut maamme kiintotähdeksi. Irinan kahdeksas studioalbumi Haluun olla yksin julkaistaan helmikuussa. Irinan tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Pokka, Kymmenen kirosanaa, Hiljaisuus, Haluun olla yksin, En meistä meitä saa, Katujen kuningatar, joten hittisadetta on luvassa. Ennen Irinaa illan hurmosta lisäävät Oulun alueen opettajataustaiset bändit Valos ja PYHÄ OLaVI.

https://www.facebook.com/irinansivut

Ennakkolippuja tapahtumaan voidaan tässä vaiheessa myydä vain 499 kappaletta huomioiden tarvittavat turvavälit ja teatterin kokonaiskapasiteetti. Jos tapahtumaa ei voida toteuttaa, palautetaan maksetut rahat kokonaisuudessaan takaisin maksajan tilille.   

Ennakkolippu illan karkeloihin on 25e sisältäen sähköisen järjestelmän toimitusmaksun. Lipun maksamisen jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin tulee QR-koodillinen lippu Karttakepin katkojaisiin, joka on kertakäyttöinen ja luetaan tapahtumailtana sisääntulon yhteydessä.

Valitse haluamasi lippu

Lippu Myynti päättyy:   Määrä
Karttakepin katkojaiset 2021

Myynti päättyy:  

4.6.2021 23:45

Hinta:  

25,00 € (+ALV 0%)

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 260 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
5.6.2021 19:00
Päättyy:
6.6.2021 02:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Oulun Teatteri
Kaarlenväylä 2
90100 Oulu

Järjestäjä

Tapahtuman järjestää OAJ:n Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistys yhteistyössä Lekolarin, Seppälän koulukuvan Vakuutusyhtiö Turvan ja Oulun Teatterin kanssa, tervetuloa!

Lisätietoa mika.haapakoski@gmail.com / OAJ:n toimistosihteeri Päivi Pyky 050-4686 939.

Eventilla

Powered by Eventilla