4.6.2022 18:00

Radisson Blu Oulu

Karttakepin katkojaiset 2022

Opetusalan vuoden odotetuinta tapahtumaa Karttakepin Katkojaisia juhlitaan kymmenettä kertaa lauantaina 4.6.2022 Oulussa Radisson Blu hotellilla. Kaikki Pohjois-Pohjanmaan opettajat ovat tervetulleita yhdessä ottamaan kesää vastaan. Tervetuloa viettämään yhdessä alkavan kesän parasta iltaa, terveisin OAJ Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistys ja OAJ Oulun paikallisyhdistys!

Kymmenennen juhlavuoden kunniaksi pääesiintyjäksi on saatu
J. Karjalainen, joka on suomirockin Legenda ja yksi kaikkien aikojen suosituimpia artisteja. J. Karjalaisen hitit ovat meille kaikille tuttuja ja uusi levy ilmestyy kevään 2022 aikana, joten varmasti alkavan kesän kovin keikka tulossa! Ennen mestarin huipennusta esiintyvät Oulun alueen opettajataustaiset bändit Valos ja Funky Family.

Facebook -tapahtumasivulle

 

Ennakkolippu illan karkeloihin kustantaa 35 € sisältäen sähköisen järjestelmän toimitusmaksun. Maksamisen jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin tulee QR-koodillinen lippu Karttakepin katkojaisiin, joka on kertakäyttöinen ja luetaan tapahtumailtana sisääntulon yhteydessä. Lippujen hinta ovella 45 €, mikäli niitä sinne saakka riittää.

Mikäli et saa viestiä Eventilla-järjestelmästä ilmoittautumisesi jälkeen, tarkista ettei se ole mennyt sähköpostissasi roskapostiin tai Tarpeettomat -kansioon. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

4.6.2022 18:00

Päättyy:  

5.6.2022 03:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Radisson Blu Oulu

Hallituskatu 1
90100 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Tapahtuman järjestävät OAJ Oulun paikallisyhdisys ja OAJ Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistys yhteistyössä Lekolarin, Seppälän koulukuvan, vakuutusyhtiö Turvan ja Radisson Blu Hotelin kanssa, tervetuloa!

Lisätietoa mika.haapakoski@gmail.com /
OAJ Pohjois-Pohjanmaan toimistosihteeri Päivi Pyky
050-4686 939.