Koronaviruksen vaikutus siivoustyöhön -verkkokurssi

19.3.2020 00:01

Verkkokurssi

(Kurssin aiempi nimi oli Koronaviruksen ennaltaehkäisy siivoustyössä. Uusi nimi Koronaviruksen vaikutus siivoustyöhön kuvaa sisältöä kuitenkin paremmin.)

Verkkokurssin tavoitteena on antaa työntekijälle ohjeita ja tietoa siitä, miten puhdistustyö tulee tehdä koronavirusepidemian aikana sekä miten työntekijä voi suojata itseään tartunnalta työssään.

Miksi hankkia kurssi?

  • Helppo tapa perehdyttää henkilöstö uuteen, vaativaan tilanteeseen siivoustyössä. Sopii erinomaisesti aiemman perehdytyksen kertaukseksi ja tarkentamiseksi.
  • Sisältö on rakennettu visuaaliseksi ja helposti ymmärrettäväksi. Esitystavassa on huomioitu myös suomea vähemmän taitavat.
  • Kurssin suorittaneista saa raportin, jolla voi myös tarvittaessa osoittaa, että on perehdyttänyt riittävästi henkilöstöään vallitsevaan tilanteeseen.
  • Toimii myös mobiililaitteilla (tabletit ja puhelimet).
  • Kun henkilöstö osaa toimia oikein ja suojautua myös itse, vähennetään työstä poissaoloja ja mahdollisia karanteeneja.

kurssin-sisallosta.png (82 KB)kuva-animaatiosta.png (60 KB)

Kurssin kuvaus

Kurssi sisältää havainnollisessa muodossa ohjeistuksen koronaviruksen leviämistä ehkäisevään siivoukseen sekä siivoojan omaan suojautumiseen.

Kurssi koostuu tekstistä, animaatioista ja äänestä. Kunkin osion jälkeen on kertaus, jonka jälkeen pääsee etenemään seuraavaan osioon. Kurssin lopussa on tehtävä, jonka avulla voi testata osaamisensa. Kurssin kesto on noin 20 minuuttia.

Yrityskohtaiset räätälöinnit ovat mahdollisia erillisellä maksulla, samoin kurssin siirtäminen organisaation omaan intraan tai oppimisympäristöön. Ota tarvittaessa yhteyttä minna.kyllinen@puhtausala.fi

Ohjeet perustuvat TTL:n ja THL:n ohjeisiin. SSTL Puhtausala ry on tarkistanut ohjeet, korjannut termit tarvittaessa sekä avannut tiettyjä osia paremmin siivoustyön käytäntöä vastaavaksi. Tekninen toteutus on Xoompoint Oy:n.

Maksutavat, toimitusaika ja lisenssit

Kurssin voi hankkia joko verkkopankkimaksulla tai laskulla.

  • Kirjautumisohjeet kurssille lähetetään sähköpostitse tilauslomakkeella ilmoitetulle yhteyshenkilölle viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  • Yhteyshenkilö jakaa tunnukset organisaation sisällä.
  • Yhteyshenkilö saa raportin kurssikäynneistä pyytämällä osoitteesta support@xoompoint.com (30.6.2020 saakka)

Lisenssi oikeuttaa sovittuun määrään erillisiä käyttäjiä (käyttäjätunnuksia). Lisenssi on käyttäjäkohtainen eikä siihen liitettyä käyttäjätunnusta saa luovuttaa eteenpäin. Palveluntarjoaja seuraa lisenssien käyttöä.

Lisenssi eli materiaalin käyttöoikeus on voimassa ainakin 30.6. asti, jatko katsotaan tilanteen mukaan. Materiaalia voi siis katsoa ja harjoitella niin monta kertaa kuin tarve on.

 

HUOM! Tarvitsetko vain yhden tai muutamia lisenssejä? Yksittäisiä lisenssejä voit ostaa täältä.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

19.3.2020 00:01

Päättyy:  

30.6.2020 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkokurssi


Lisätiedot

SSTL Puhtausala ry

040 626 7003

minna.kyllinen@puhtausala.fi