Ateria- ja kuljetustilaus

Ravintola Newton myy pakattua ruokaa mukaan arkisin (Korkeakoulunkatu 6 A).

TERVETULOA RAVINTOLA NEWTONIIN!

https://www.juvenes.fi/newton

Webtilaus- ja kuljetuspalvelukokeilu on päättynyt kysynnän vähäisyyden vuoksi. Suuri kiitos kaikille asiakkaillemme kokeilun aikana!

 

Kelan linjaus 31.3.2020:

Korkeakouluopiskelijat voivat halutessaan ostaa mukaan 2 päivän ateriat kerralla, koska sosiaalisten kontaktien vähentäminen on nyt tärkeää (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19). Lisäksi korkeakouluopiskelija voi ostaa aterian tai 2 päivän ateriat mukaan myös toiselle korkeakouluopiskelijalle, joka ei voi oireiden vuoksi tulla asioimaan paikan päälle. Opiskelija voi ostaa mukaan ateriat itselle ja yhdelle opiskelijakaverilleen. 

Opiskelijan on esitettävä oikeutensa ateriatukeen samalla tavalla kuin aiemminkin eli näyttämällä voimassa oleva ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti. Jos opiskelija ostaa samalla ateriatuetun aterian toiselle korkeakouluopiskelijalle, hänen tulee näyttää oston yhteydessä myös toisen opiskelijan voimassa oleva ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.