Palvelumuotoilusta puhutaan paljon muissakin kuin design-piireissä. Mitä se oikein on ja miten palvelumuotoilua käytännössä toteutetaan työpaikan kehittämisprojekteissa? Saadaanko työpaikan työhyvinvointi nostettua uudelle tasolle palvelumuotoilua hyödyntäen? Tule kuulolle keskiviikkona 25.8. klo 10–11 Työsuojelurahaston järjestämään webinaariin, jossa kerrotaan yritysesimerkin kera palvelumuotoilun hyödyistä ja toteutuksesta organisaatioiden kehittämisessä. Webinaari järjestetään Teams Live -tapahtumana ja se tallennetaan.
Työsuojelurahaston kehittämisavustuksen tuella kolmessa suomalaisessa työpaikassa on kehitetty työhyvinvointia palvelumuotoilun keinoin. Webinaarissa yritysesimerkkinä esiteltävä Enersense Oy on yksi näistä kolmesta työpaikasta.
Webinaarissa Hankenin tohtorikoulutusohjelmapäällikkö Anu Helkkula avaa esityksessään palvelumuotoilun käsitettä ja miten sillä voidaan auttaa yrityksiä kehittämään toimintaansa. Helkkula arvioi myös, mitä hyötyä palvelumuotoilusta on verrattuna perinteiseen kehittämiseen?
Webinaarin toisessa puheenvuorossa Enersense Oy:n hrd-päällikkö Hanna Rauhala kertoo, mihin tarpeeseen kehittämishankkeella vastataan ja miten yrityksessä on koettu hankkeen hyöty ja toteuttaminen. Rauhala kertoo myös esimerkkejä muutamista konkreettisista tuloksista, joita hankkeen myötä on saatu aikaan.
Enersensen hankkeessa työhyvinvointia palvelumuotoilun keinoin ovat olleet toteuttamassa Laurea-ammattikorkeakoulun asiantuntijat. Yliopettaja Kaisa Airo Laurea-ammattikorkeakoulusta esittelee tarkemmin, mitä hankkeen aikana on konkreettisesti tehty ja miten hanke on toteutettu.
Webinaarin lopussa Työsuojelurahaston tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen kertoo lyhyesti Työsuojelurahaston kehittämisavustuksesta, jonka tuella on toteutettu jo yli tuhat työpaikkakohtaista hanketta eri puolilla Suomea.
Webinaari alkaa keskiviikkona 25.8. klo 10 ja päättyy klo 11. Webinaarissa voit esittää kysymyksiä puhujille Teams Live -kysymysosion kautta.
Ilmoittaudu alla olevasta painikkeesta webinaariin 23.8. mennessä. Kaikille webinaariin ilmoittautuneille lähetetään 24.8. osallistumislinkki sähköpostitse. Mikäli et löydä viestiä osallistumislinkistä saapuneet-sähköpostikansiostasi, tarkista myös roskapostistasi.
Lisätietoja: Päivi-Maria Isokääntä, viestintäasiantuntija, Työsuojelurahasto, puh. 09 6803 3318, viestinta@tsr.fi