TieraCafé webinaari 2.6. klo 9-9:45: Kyberturvallisuusharjoittelu

2.6.2021 09:00

Kuntien Tiera on solminut yhteistyösopimuksen JYVSECTEC:n kanssa. Pystymme nyt tarjoamaan kaikille asiakkaillemme yhteistyön kautta kansainvälisesti terävintä kärkeä teknis-toiminnallisen kyberharjoittelun saralla osaksi organisaatioiden varautumista ja riskienhallintaa.

Tervetuloa webinaariin 2.6. klo 9 kuulemaan, mitä kyberturvallisuusharjoittelu on, ja millaisia hyötyjä siitä on saatavissa irti. Tilaisuudessa Jarno Lötjönen JYVSECTEC:stä kertoo Cyber Arena -ympäristöstä ja Tieran omistaja-asiakkaille tarjottavista harjoituksista.

Harjoittelu tapahtuu JYVSECTEC:n reaalimaailmaa mallintavassa Cyber Arena-ympäristössä, ja harjoitella voi joko kyberpoikkeaman teknistä selvitystä tai poikkeamatilanteen johtamista.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakasorganisaatioiden henkilöille, jotka työskentelevät tietoturvan ja kyberturvallisuuden kehittämisen parissa.

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

2.6.2021 09:00

Päättyy:  

2.6.2021 09:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

info@tiera.fi