Lääkehoito uusissa soterakenteissa - Ratkaisut ja avoimet kysymykset

29.11.2022 09:00

Radisson Blu Royal / Live-webinaari

Uusien hyvinvointialueiden myötä suomalainen sosiaali- ja terveydenhuolto muuttuu nyt kiihtyvällä vauhdilla. Muutoksilla on merkittäviä vaikutuksia myös lääkehoitoon - mutta millaisia, ja miten niihin tulisi varautua?

Tule Lääkehoito uusissa soterakenteissa -tapahtumaan kuulemaan, millaisia kokemuksia lääkehuollosta, lääkerahoituksesta, sekä lääkeasioiden uudistuksesta, ohjauksesta ja arvioinnista ja toimintojen järjestämisestä on uusissa sote-rakenteissa ja hyvinvointialueilla kertynyt. 

Olemme kutsuneet tapahtumaan monipuolisesti eri toimijoita kertomaan omat kokemuksensa ja näkemyksensä uudistuvasta lääkehoidon toteutuksesta - mukana viranomaisia, hyvinvointialueiden johtoa, sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajia sekä lääketeollisuuden edustajia. Saat siis kattavan kuvan muutoksista ja sen vaikutuksista omaan työhösi!

Tule kuulemaan parhaat vinkit ja nappaa kokemustieto käyttöösi heti! Paikan päällä pääset lisäksi verkostoitumaan ja luomaan arvokkaita kohtaamisia muiden lääkealan ja terveydenhuollon ammattilaisten sekä viranomaisten kanssa. 

Kohderyhmä

 • Lääkeyritysten johto ja asiantuntijat
 • Hyvinvointialueiden ja sote-palveluiden hallinnon edustajat
 • Terveydenhuollon johto (mm. terveysjohtajat, klinikkaylilääkärit, sairaala-apteekkien johto)
 • Potilasjärjestöjen päättäjät ja asiantuntijat
 • Sote-uudistuksen valmisteluryhmät
 • Viranomaiset
 • Poliitikot
 • Muut lääke- sekä sosiaali- ja terveysalan toimijat

Koulutuksen hyödyt

 • Saat monipuolisen käsityksen siitä, miten uudistuvaa lääkehuoltoa ja lääkerahoitusta sekä ohjausta ja arviointia on alettu toteuttaa niin kansallisesti kuin alueellisesti.
 • Ymmärrät eri toimijoiden näkökulmia lääkehoidon järjestämisestä uusilla hyvinvointialueilla.
 • Kuulet monikanavarahoituksen ja lääkekorvausjärjestelmän kehittämisen tilanteen sekä sen haasteita ja hyötyjä.
 • Osallistut keskusteluun, miten jatkamme yhdessä tästä eteenpäin, jotta luomme eri osapuolille toimivan lääkealan ekosysteemin.
 • Osaat omassa työssäsi varautua tulevaan, pystyt edistämään organisaatiosi tavoitteita lääkealalla ja tukemaan laadukasta lääkehoitoa myös tulevaisuudessa.

Toteutus ja ohjelma

Ajankohtaisseminaari toteutetaan hybriditapahtumana ti 29.11.2022 klo 9.00–15.40. Voit osallistua paikan päällä tai live-webinaarissa. Tapahtumasta tehdään myös tallenne, joka on osallistujien käytettävissä 1 kuukauden ajan.

Tutustu tarkempaan ohjelmaan Ohjelma-välilehdeltä. 

Hinta ja ilmoittautuminen

Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittautu Early Bird -etuhintaan 495 € (+ alv) 25.10.2022 asti. Koulutuksen normaalihinta on 595 € (+ alv).

Lähitapahtumaan voit ilmoittautua 21.11.2022 asti. Sen jälkeen saatavilla on vain webinaarilippuja. Mikäli käytössäsi on alekoodi, käytä koodi normaalihintaiselle lipulle.

Ryhmäilmoittautumiset:

Vähintään 3 osallistujaa: etu -20 % normaalihinnasta kampanjakoodilla RYHMÄ20
Vähintään 5 osallistujaa: etu -25 % normaalihinnasta kampanjakoodilla RYHMÄ25

Tilaisuuden streamauksen ja tallenteen rajaton käyttöoikeus koko organisaation käyttöön: pyydä tarjous sales@laaketietokeskus.fi

Ryhmäetu koskee saman organisaation ilmoittautumisia ja se lasketaan koulutuksen normaalihinnasta. Ilmoita kampanjakoodi ilmoittautumislomakkeen Kampanjakoodi-kentässä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin täältä: Usein kysytyt kysymykset
 

Aiempi seminaari: Lääkehoito uusissa sote-rakenteissa - Suunnitelmat ja aloitus 27.4.2022 

27.4.2022 toteutimme suositun seminaarin, jossa käsiteltiin lääkehoidon suunnitelmia ja aloitusta uusissa sote-rakenteissa. Oletko kiinnostunut webinaaritallenteesta? Voit hankkia sen verkosta: https://www.laaketietokeskus.fi/koulutus/laakehoito-uusissa-sote-rakenteissa-suunnitelmat-ja-aloitus

 Osallistujapalaute seminaarin live-toteutuksesta oli kiitettävää (ks. 4,4 / 1-5), mistä

 • Sisällön kiinnostavuus 4,7 (1-5)
 • Aiheiden ajankohtaisuus 4,8 (1-5)
 • Webinaarin hyödyllisyys työsi kannalta (4,1)

 Muutama sanallinen palaute:

 • Puhujat olivat sieltä, missä valmisteluja oikeasti tehdään.
 • Puhujilla erinomainen asiantuntemus ja kyky esittää asiat selkeästi mutta ei puuduttavasti.
 • Erittäin tärkeä aihe tähän ajankohtaan, kun valmistaudutaan uusien hyvinvointialueiden toimintaan.
 • Loistavasti kiteytetyt esitykset, oli helppo saada kustakin kokonaisuudesta käsitys, missä mennään nyt > tulevaisuuden stepit
 • Hybriditapahtumassa oli aitoa verkostoitumista!

 

Tässä koulutuksessa käytössäsi on uudet ilmoittautumisominaisuudet: korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Tarkistathan käyttäessäsi kampanjakoodia, että lopullinen hinta tulee oikein. Laskujen käsittely nopeutuu, sillä laskut muodostuvat automaattiset antamiesi tietojesi perusteella, joten lisääthän PO-numeron jo ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

29.11.2022 09:00

Päättyy:  

29.11.2022 15:40

Tapahtumapaikka

Radisson Blu Royal / Live-webinaari

Runeberginkatu 2
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoja

Ulla Partanen

Ulla Partanen
Head of Learning Services
ulla.partanen @ laaketietokeskus.fi