Miten lääkehoitoja arvioidaan Suomen avo- ja sairaalahoidossa? Miten lääkehoitojen arviointi kehittyy tulevaisuudessa? Miltä prosessi näyttää eri viranomaisten, lääkeyritysten tai kliinikon silmin? Tässä koulutuksessa perehdyt lääkehoitojen arviointiin eri näkökulmista Suomen parhaiden asiantuntijoiden johdolla.
Koulutuksessa käydään kattavasti läpi lääkehoidon arvioinnin periaatteita Suomen avo- ja sairaalahoidossa. Aihetta käsitellään monipuolisesti keskeisten viranomaisten, lääkeyritysten ja kliinikon näkökulmista, ja pohditaan myös, miten yhteistyötä eri toimijoiden välillä voidaan parantaa. Lisäksi perehdytään HTA-asetukseen, -menetelmiin ja -käytäntöihin sekä vaikuttavuustiedon hyödyntämiseen terveydenhuollossa. Pääset esittämään myös omia kysymyksiäsi ja keskustelemaan muiden asiantuntijoiden kanssa.
Koulutuksen kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Erityisen hyvin se sopii lääke- ja terveysalalla työskenteleville:
- lääkeyritysten johto ja erilaiset asiantuntijat (esim. Market Access -asiantuntijat, sairaalakaupan asiantuntijat, terveystalousasiantuntijat, liiketoimintayksiköiden päälliköt)
- viranomaiset
- terveydenhuolto (esim. sairaala-apteekkien henkilöstö)
- apteekit
- potilasjärjestöjen edustajat
- yhteiskuntavaikuttajat (mm. poliitikot).
Koulutuksessa sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja opit mm.
- Mitä kuuluu HTA (Health Technology Assesment) -asetukselle ja yhteiseurooppalaisille arvioinneille?
- Miten lääkkeiden arviointeja tehdään Suomessa tällä hetkellä – ja mitä muutoksia on tulossa?
- Ketkä osallistuvat lääkkeiden HTA-arviointiin Suomessa?
- Mitkä ovat eri toimijoiden tehtävät ja näkökulmat HTA-prosessiin?
- Millaisia näkökulmia lääkehoitojen arviointiin on viranomaisilla, lääkeyrityksillä ja muilla alan toimijoilla?
- Miten vaikuttavuustietoa voidaan hyödyntää terveydenhuollossa?
Ohjelma
Tutustu koulutuksen mielenkiintoiseen sisältöön Ohjelma-välilehdeltä.
Toteutus
Koulutus toteutetaan 23.5.2023 hybriditapahtumana. Voit osallistua paikan päällä Radisson Blu Royalissa tai etänä live-webinaarissa. Tapahtumasta tehdään myös tallenne, joka on osallistujien katsottavissa yhden kuukauden ajan tai sopimuksen mukaan. Valitse ilmoittautuessasi haluamasi lipputyyppi.
Koulutuksen toteutustapa on muutettu 3.3.2023 lähitapahtumasta hybriditapahtumaksi asiakastoiveiden perusteella.
Hinta ja ilmoittautuminen
Yksittäiset ilmoittautumiset:
Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 495 € (+ alv) viimeistään 23.3.2023. Sen jälkeen normaalihinta on 595 € (+ alv).
Ryhmäilmoittautumiset:
Vähintään 3 osallistujaa: etu -20 % normaalihinnasta kampanjakoodilla 4YOU20
Vähintään 5 osallistujaa: etu -25 % normaalihinnasta kampanjakoodilla 4YOU25
Rajaton käyttöoikeus koko organisaation käyttöön: pyydä tarjous sales@pharmaca.fi
Ryhmäetu koskee saman organisaation ilmoittautumisia ja se lasketaan koulutuksen normaalihinnasta. Ilmoita kampanjakoodi ilmoittautumislomakkeen alennuskoodi-kentässä.
Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Tutustu myös Usein kysyttyihin kysymyksiin tästä: Usein kysytyt kysymykset.
Tässä koulutuksessa käytössäsi ovat uudet ilmoittautumisominaisuudet: korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Tarkistathan käyttäessäsi kampanjakoodia, että lopullinen hinta tulee oikein. Laskujen käsittely nopeutuu, sillä laskut muodostuvat automaattiset antamiesi tietojesi perusteella, joten lisääthän PO-numeron jo ilmoittautumisen yhteydessä.
Suunnittelutyöryhmä
Suvi Mäklin, erityisasiantuntija, Lääketeollisuus ry
Harri Snicker, Senior Market Access Manager, Eli Lilly Finland Oy
Marita Verkkoniemi, Market Access Manager, Organon Finland Oy