Löydä kilpailuetu ja viesti kirkkaasti – miten se tehdään?

Isolla osaa yrityksiä ei ole selkeää strategiaa, puhumattakaan sen kirkkaasta viestinnästä. Vain 50% johtajista kertoo saaneensa riittävästi koulutusta vuorovaikutus- ja viestintätaidoissa. Johtaminen on viestintää ja ilman kilpailuetua on vaikea viestiä erottuvasti. Kilpailuetu on löydettävissä ja strategiasta voi viestiä kirkkaasti. Tule kuulemaan miten.

Kenelle Webinaari on suunnattu erityisesti toimitusjohtajille, ihmisten johtajille, tiiminvetäjille ja esihenkilöille, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Ohjelma

14 – 14.40 Vain ani harvalla yrityksellä on selkeä, ratkaiseva kilpailuetu. Miten kilpailuetu löytyy ja miksi sellainen pitäisi olla? – Markku Vierula

14.40 – 15.20 Johtaminen on viestintää ja strategia toteutuu vain viestimällä siitä kirkkaasti. Mikä on johtajan rooli strategian viestimisessä ja miten se tehdään? – Haastattelu Esa Kinnusen kanssa

15.20 – 15.30 Aikaa kysymyksille

Tervetuloa kuulemaan Ahjon hallituksen jäseniä, yrittäjätaustaisia monitaitureita, Markku Vierulaa ja Esa Kinnusta strategisen menestyksen kulmakivistä.

  • Markku Vierulan kirja kilpailuedun löytämisestä ilmestyy maaliskuussa 2021. Markku Vierula on yrittäjä, tietokirjailija, konsultti, luova suunnittelija ja luennoitsija.
  • Esa Kinnunen toimii kansainvälisissä johtotehtävissä teknologiayhtiöissä ennen kuin hän perusti Nordcloud-yhtiön, joka kansainvälistyi nopeasti. Esa Kinnunen on businessenkeli, sijoittaja ja kasvuyritysten hallitusammattilainen.

Ahjo Communications auttaa kirkastamaan strategian ja viestimään siitä.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
19.1.2021 14:00
Päättyy:
19.1.2021 15:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Eventilla

Powered by Eventilla