Maaseudulta Käsin -messut 2020

Vuoden 2020 messut avaavat ovensa 29.-30.8. edellisvuoden uudistuneella konseptilla.

Suurin muutos on ollut messualueen muuttaminen eri alueelle Ammattiopisto Lappian pihalla.Uusi messualue koostuu kolmesta kokonaisuudesta; pienyrittäjämarkkina-alueesta, street food- alueesta sekä sponsorialueesta. Nämä kolme tapahtuma-aluetta kootaan yhteen eri tapahtumien ja toimintojen kautta. Pienyrittäjäalue sijoittuu heti pääsisäänkäynnin alkuun luonnonmukaiseen ympäristöön nurmialueille ja metsikön suojaan. Tämän ja street food-alueen risteyskohdassa on päälava, jonne nousee messujen aikana useita esiintyjiä ja erilaisia artisteja.

Haluamme pyrkiä yhä suuremmalla volyymillä tuomaan esille maaseutuun, -talouteen sekä metsään ja metsätalouteen liittyviä elinkeinoja, palveluja sekä tuotteitta. Sponsoriyrityksille on varattu iso osa markkina-alueesta, jonne yritykset voivat rakentaa oman messualueensa standeineen ja esittelykalustoineen. Messut tarjoavat sponsoriyrityksille oivan tilaisuuden tuoda julki omaa sekä yhteistyökumppaneidensa vastuullista toimintaa ja luonnon kestävää hyödyntämistä. 

Messut haluavat olla maaseudun näyteikkuna maailmaan, tärkeä maaseudun puolesta puhuja ja markkinoija. Haluammekin kutsua mukaan kaikki paikallisia tai kotimaisia tuotteita ja palveluja myyvät yritykset ja tahot, jotka tuottavat tai edustavat käsintehtyä, luonnonmukaista, kotimaista ja laadukasta työtä. 

OSTA ILMOITUSTILAA MESSULEHDESTÄ!

Tänä vuonna julkaisemme messulehden, joka jaetaan Lounais-Lapin liitteenä noin kaksi viikkoa ennen messuja ja messupaikalla. Levikki lehdellä on noin 33 000 lukijaa. Ilmoitustilan voit ostaa ilmoittaumisen yhteydessä. 

Tervetuloa tekemään uuden ajan messuja Tervolaan!

Tärkeitä linkkejä:

ALUEKARTTA

SISÄOSASTOKARTTA PAIKAT 1-13

SISÄOSASTOKARTTA PAIKAT 14-24

MYYNTIPAIKKAHINNASTO (Hinnat löytyvät myös ilmoittautumislomakkeelta aluevalinnan yhteydessä!)

 

 

 

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:
29.8.2020 10:00
Päättyy:
30.8.2020 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ammattiopisto Lappia
Kätkävaarantie 69
95340 Loue

Järjestäjä

Tervolan kunta

+358(0)400959322

messut@tervola.fi

Keskustie 81 95300 Tervola

Eventilla

Powered by Eventilla