Maaseudulta Käsin -messut 2019

Maaseudulta Käsin-messujen 23. vuosi avaa uuden sivun messujen tuttuun konseptiin ja tuo mukanaan uutta ja vanhaa näkemistä, tekemistä ja kokemista koko perheelle.

Näkyvänä muutoksena on messualueen muuttaminen eri alueelle Ammattiopisto Lappian pihalla.Uusi messualue koostuu kolmesta kokonaisuudesta; pienyrittäjämarkkina-alueesta, street food- alueesta sekä sponsorialueesta. Nämä kolme tapahtuma-aluetta kootaan yhteen eri tapahtumien ja toimintojen kautta. Pienyrittäjäalue sijoittuu heti pääsisäänkäynnin alkuun luonnonmukaiseen ympäristöön metsikön ja nurmialueiden suojaan. Tämän ja street food-alueen risteyskohdassa on päälava, jonne nousee messujen aikana useita esiintyjiä ja erilaisia artisteja.

Haluamme pyrkiä yhä suuremmalla volyymillä tuomaan esille maaseutuun, -talouteen sekä metsään ja metsätalouteen liittyviä elinkeinoja, palveluja sekä tuotteitta.Sponsoriyrityksille on varattu iso osa markkina-alueesta, jonne yritykset voivat rakentaa oman messualueensa standeineen ja esittelytiloineen, sekä kutsua alueelleen mukaan omia yhteistyöyrityksiä. Messut tarjoavat sponsoriyrityksille oivan tilaisuuden tuoda julki omaa sekä yhteistyökumppaneidensa vastuullista toimintaa ja luonnon kestävää hyödyntämistä. Tapahtumassa on myös mahdollisuus rekrytoida uutta työvoimaa, sekä kannustaa nuoria hakeutumaan alan koulutuksiin.

Messut haluavat olla maaseudun näyteikkuna maailmaan, tärkeä maaseudun puolesta puhuja ja markkinoija. Näistä lähtökohdista messut haluavat tarjota maksuttomat näytteilleasettajapaikat pienyrityksille, jotka ovat ensisijaisesti paikallisia tai kotimaisia ja jotka tuottavat tai edustavat käsintehtyä, luonnonmukaista, kotimaista ja laadukasta työtä. 

PYYDÄ ALENNUSKOODISI SÄHKÖPOSTITSE ENNEN VARAUKSEN TEKEMISTÄ! Kuvaile lyhyesti mitä tuotteita myyt, niiden kotimaisuus ja kestävyys. Liitä mukaan mahdollisen yrityksesi www-osoite sekä haluatko sisä- vai ulkopaikan ja mikä koko. Kriteerit tästä linkistä.

Pyynnöt osoitteeseen messut@tervola.fi (tai soita 0400-959 322.)

Tervetuloa tekemään uuden ajan messuja Tervolaan!

 

 

ALUEKARTAT TÄSTÄ LINKISTÄ!

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
24.8.2019 10:00
Päättyy:
25.8.2019 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ammattiopisto Lappia
Kätkävaarantie 69
95340 Loue

Järjestäjä

Tervolan kunta

+358(0)400959322

messut@tervola.fi

Keskustie 81 95300 Tervola

Eventilla

Powered by Eventilla