Mahtava moka

10.2.2021 17:00

Webinaari

"Epäonnistuminen on välttämätöntä, jotta uutta olisi mahdollista oppia"

Mitä virheistä oppimisen kulttuuri vaatii johdolta, ihmisiltä, prosesseilta ja kulttuurilta? Miten luodaan kulttuuri, jossa epäonnistumisten systemaattisesta ja analyyttisestä perkaamisesta saadaan positiivinen kokemus?

Mika Sutinen on luovuudestaan ja erinomaisesta johtamisesta palkittu suomalainen yrittäjä ja pitkän linjan toimitusjohtaja. Menestyksekkään toimitusjohtajauran jälkeen Mika vaikuttaa nykyään pääomasijoittaja Vaaka Partners:in industrial partnerina ja 11 yhtiön hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä. Viimeisimmäksi Mika Sutinen toimi Mustin ja Mirrin toimitusjohtajana 2010-2017, jolloin Musti ja Mirri käytännössä rakennettiin kokonaan uudelleen ja sen seurauksena ketju kasvoi kymmenkertaiseksi kooltaan.

Erityisenä teemana Mikalla on ollut organisaatioiden virheistä oppimisen voima, josta Mika Sutinen yhdessä Vincit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuitusen kanssa kirjoittivat kirjan "Mahtava Moka" vuonna 2018. Mahtava Moka on kirjana kahden toimitusjohtajan uteliaisuudesta syntynyt tutkimusmatka siihen, miten yksilöt ja organisaatiot saataisiin rohkeammin kokeilemaan uutta ja ennen kaikkea rohkeammin jakamaan kokemuksia epäonnistumisista organisaation sisällä.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös opiskelijat. Linkki webinaariin tulee ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin mukana.

Tallenne tulee katsottavaksi jälkikäteen kaikille jäsenille.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 10.2.2021 17:30

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

10.2.2021 17:00

Päättyy:  

10.2.2021 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

tapahtumat@tradenomi.fi