6.4.2022 08:30

Finnkino Tennispalatsi + STRIIMI

IAB Marketing next - Oma data kilpailuetuna

Mainostajien suurimmat haasteet ovat tänä päivänä oman datan tehokkaassa hyödyntämisessä, mainonnan kohdentamisessa, miten mitata konversioita, mitä omaa dataa jää jäljelle, miten mallintaminen muuttuu? 

Tapahtuman aiheina ovat datan ja brändin yhteinen liitto, mitä konversio tarkoittaa kasvun kannalta katsottuna, miten hyödyntää asiakkaan omaa dataa paremmin ja miten kasvattaa pienestä siemenyleisöstä iso metsä. Nostetaan esille myös asiakaskokemuksen merkitys markkinoinnissa, mitä dataa hyvä markkinointi tarvitsee menestyäkseen ja erottuakseen massasta. 3P evästeiden poistumisen on ollut myös kuuma puheenaihe jo muutaman vuoden ajan, sen mukanaan tuomat haasteet tulevat näkymään mm. mainostuksen kohdennuksessa. Tule kuulemaan, kuinka yrityksen omalla datakyvykkyydellä voidaan selättää keksien poistumisen tuomia haasteita.

Puheenvuoroja tukemassa on case ja muita käytännön esimerkkejä.

Tapahtuma sopii kaikille asiantuntijoille ja yrityksille, jotka toimivat digitaalisessa ympäristössä tavalla tai toisella, julkaisijana tai mainostajana, itse toimenpiteitä tuottavana tai niitä ostavana toimijana.

Tapahtuma järjestetään LIVENÄ ja on maksuton kaikille IAB:n jäsenille. Vaihtoehtoisesti voit seurata tapahtumaa ilmaisen striimin kautta. Olemme rajoittaneet LIVE tapahtuman lippumäärän noin 50% tilan normaalista kapasiteetista. Tilanteen salliessa saatamme vapauttaa lisää lippuja myyntiin tilaisuuden lähestyessä.

Lavalle nousevat puhumaan Alma, Tietoevry, Otava, LeadSpark, dentsu ja tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii: Alma

Varmista paikkasi tapahtumassa ja varaa paikkasi heti!

Tervetuloa!

 

Ohjelma

8:30 - 9:00 Aamukahvit ja purtavaa

9:00 - 9:10 Tervetuloa - Pasi Raassina, IAB Finland & Sampo Koskinen / Alma Mediaratkaisut

9:10 - 9:35 Miten aikaansaada kasvua brändillä ja datalla tulevaisuudessa? - Johanna Vartiainen / Alma Mediaratkaisut

9:35 - 9:55 Asiakaskokemus ennen kaikkea - mitä dataa markkinointi tarvitsee menestyäkseen?  - Hanna Jerkku / Tietoevry

9:55 - 10:15 IAB Studio: Paljon datapuhetta, vähän tekoja - hosted by Sampo Koskinen / Alma Mediaratkaisut, keskustelemassa Tatu Kuivalahti / Custobar & Antti Ellonen / Neste

10:15 - 10:35 Laatu on tärkeämpää kuin koskaan - Samu Saarelainen / Otavamedia

10:35 - 10:55 Lisää kuluttajien sähköisiä markkinointilupia: mitä ja miten case-esimerkkien kautta - Sami Lahtinen / LeadSpark

10:55 - 11:15 Datasta tekoihin; miksi organisaation datakulttuuria tulee kehittää -  Henri Maunuksela /dentsu

11:15 - 11:30 Loppusanat

 

Yhteistyössä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI:

alma_logo_black.svg.png (6 KB)

image.png (22 KB)
tietoevry-logo-digital.webp (24 KB)
otava.jpg (252 KB) dentsu-logo-black-on-white-branding-in-asia.jpeg (18 KB)

 

Tilaisuuden hostit

pasi_raassina_kuvaaja_saara_3m-sivustolle-kopio.jpg (59 KB) sampo-omakuva.jpg (17 KB)

Pasi Raassina / IAB Finland
Toiminnanjohtaja

 

Sampo Koskinen / Alma Mediaratkaisut
Markkinointijohtaja, Alma Mediaratkaisut

Sampo vastaa Alma Median palveluiden ja medioiden mainosratkaisuiden markkinoinnista. Vapaa-ajallaan hän ulkoilee 5-vuotiaan Lola-cockerspanielin kanssa ja soittaa kitaraa ja muita soittimia vaihtelevalla menestyksellä.

 

 

Puhujat

johanna.jpeg (47 KB) naCC88yttoCC88kuva-2022-3-7-kello-15.39.33.png (131 KB)

Johanna Vartiainen / Alma mediaratkaisut
johtaja, digimainonnan palvelut ja kehitys

Johanna tarkastelee mainontaa digitaalisesta ekosysteemistä haastaen itseään ja muita uuden kehittämisessä. Häntä kiehtoo se, että digitaalinen maailma ei ole koskaan valmis ja joka päivä syntyy uusia mahdollisuuksia markkinoijalle. Johanna vastaa Alman digitaalisten mainosratkaisujen kehittämisestä.

Alma Media on voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvä yhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. 

Hanna Jerkku / Tietoevry Create
Principal Consultant, Tietoevry Create, Growth team Lead

Hanna johtaa Tietoevry Create yksikössä tiimiä, joka auttaa asiakkaitaan vauhdittamaan liiketoiminnan kasvua, kehitystä ja muutosta datavetoisen digitaalisen myynnin ja markkinoinnin keinoin. Markkinoinninautomaatiokonsulttina Hanna auttaa yrityksiä mm. markkinointistrategian laatimisessa, liidikanavien kehittämisessä ja transformaatiossa datalähtöiseen asiakakeskeiseen markkinointiin.

Tietoevryn Create yksikkö auttaa luomaan datavetoista ja asiakaskeskeistä liiketoimintaa digitaalista asiakaskokemusta kokonaisvaltaisesti kehittäen.

 

samu.jpeg (94 KB)


samilahtinen.png (145 KB)

Samu Saarelainen / Otavamedia Oy
Manager, Customer relations

Samu on markkinoinnin moniottelija, jolla on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnin tehtävistä printtisuunnittelusta monialustaiseen digimainontaan. Otavamedialla Samu on työskennellyt helmikuusta 2021 lähtien. Otavalle Samu siirtyi mediatoimisto Dagmarilta, jossa hän toimi Digital Managerin tehtävässä asiakkuuksinaan sekä brändi- että taktisia mainostajia.

Otavamedia on suomalainen mediayhtiö ja olemme osa monialaista Otava-konsernia. Otavamedialta saat sekä ostetun että oman median ratkaisut, käytössäsi on mm. monipuoliset palvelut natiivimainontaan sekä laaja vaikuttajamarkkinoinnin verkosto. Otavamedian toiminnan ytimessä on turvallinen ja laadukas mediaympäristö. Tunnemme suomalaiset, joten osaamme puhutella heitä bränditurvallisen ympäristön sisällä.

Sami Lahtinen / LeadSpark
CEO

Sami on koko työuransa touhunnut datan ja analytiikan maailmassa. Kokemusta on karttunut suomalaisten mediayhtiöiden johtotehtävistä. LeadSparkin veturina Sami on aloittanut 1,5 vuotta sitten.

LeadSpark on voimakkaassa kasvussa oleva kuluttajien markkinointilupiin erikoistunut yritys. He toimittavat asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella laadukkaita kuluttajien sähköisiä-ja telemarkkinointilupia. Asiakkaana LeadSparkilla on Suomen johtavat markkinoijat.


henri-maunuksela.jpg (112 KB)


 

Henri Maunuksela / dentsu Finland
Data Strategy Director

Henrin vastuullaan on auttaa yrityksiä saamaan enemmän irti datalähtöisestä markkinoinnista ja auttaa löytämään uusia, innovatiivisia tapoja käyttää dataa luodakseen kasvua. Hänen ydinosaamisensa on datan ja analytiikan mahdollisuuksien, työkalujen ja metodien ymmärrys myynnin ja markkinoinnin kontekstissa.

Hän innostuu digitaalisen myynnin ja markkinoinnin tulevaisuuden mahdollisuuksista ja uskoo datan ja analytiikan käyttämiseen liiketoimintapäätösten tekemisessä.

dentsu on Suomen suurin markkinointiviestinnän konserni, jossa 200 markkinoinnin ammattilaista auttaa brändejä kasvamaan ja kehittymään vastuullisesti. Maailmanlaajuisesti dentsu toimii 143 markkinalla 66 000 ihmisen voimin. Tarjoamme alan parhaita palveluita monipuolisesti koko markkinointiviestinnän alalta, mainonnasta ja mediaratkaisuista aina digipalveluihin, verkkokauppaan ja luovaan suunnitteluun.

 

 

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

6.4.2022 08:30

Päättyy:  

6.4.2022 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Finnkino Tennispalatsi + STRIIMI

Salomonkatu 15
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä