Houm Conference 2020 - MASTERCLASS

 

1. Unohtumaton kokemus

Viikosta toiseen innostava Sunnuntai. Tapahtuma, joka inspiroi ja laittaa liikkeelle. Kuinka rakennetaan tilaisuus, joka vetää ihmisiä puoleensa ja nostattaa odotuksia? Tässä Masterclass -hetkessä saat työkaluja tilaisuuksien ja tapahtumien rakentamiseen kaikkien tiimien näkökulmasta katsottuna. 

2. Meidän seurakunta ei ole kaikille

Emme voi olla kaikkea kaikille, mutta jotain jollekin. Kun yritämme kohdentaa seurakuntamme tyylin ja toiminnan jokaisen mieleiseksi, emme ehkä pysty miellyttämään ketään. 2020-luvulla seurakunnan on hyvä pohtia, ketä varten olemme olemassa? Kuinka tavoitamme ihmiset joita haluamme tavoittaa? Tässä Masterclass -hetkessä saat uusia ja syvällisiä näkökulmia seurakunnan mahdollisuuksiin, olemassaolon syyhyn ja toiminnan kohdentamiseen oikealla tavalla.

3. Valtakuntasoturin kaava

Elinvoimaisen seurakunnan edellytys on toimivat tiimit. Kuinka rakennetaan pysäyttämätön tiimi? Kuinka kasvatetaan maailmanluokan valtakunnan rakentajia? Tässä Masterclass -hetkessä opit johtamisen perusteet, joiden avulla kasvatetaan intohimoisia Jeesuksen seuraajia.

4. Kommunikoinnin mestari

Kuinka saan kuuntelijat oppimaan uutta, ajattelemaan laajemmin ja ottamaan askelia tuntemattomaan 30 minuutin aikana? Tässä Masterclass -hetkessä saat käytännöllisiä oppeja saarnan valmistukseen ja hetkiin, joissa kommunikoinnilla on suuri merkitys.

 

ILMOITTAUDU MASTERCLASSEIHIN!

Ilmoittaudu Masterclasseihin alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että voit osallistua ainoastaan yhteen sessioon. Varaa Masterclass ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Masterclass-ilmoittautumisen muokkaus ja peruminen on mahdollista 29.2.2020 saakka sähköpostivahvistuksesta löytyvästä linkistä. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
28.2.2020 20:00
Päättyy:
1.3.2020 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Rytmikorjaamo
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

Järjestäjä

Houm Church

040 6888515

info@houmconference.com

Eventilla

Powered by Eventilla