Hannaleena Ronkainen: Miten selvitä kriisin keskellä

3.2.2021 18:00

Webinaari

Me kaikki olemme joutuneet elämään todella haastavissa olosuhteissa epidemian keskellä. Ronkaisen luennolla Miten selvitä kriisin keskellä syvennytään siihen, miten jokainen meistä voi vaikuttaa konkreettisilla teoilla niin omaan kuin lähimmäisten jaksamiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Ronkainen auttaa kuulijoita ymmärtämään, millaisilla työkaluilla voimme taistella väsymystä, uupumusta, stressiä ja muita henkisen kapasiteetin nakertajia vastaan. 

Puhuja

Hannaleena Ronkainen on kautta aikojen Suomen ensimmäinen urheilupsykologi olympiajoukkueessa ja toimii Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikössä urheilupsykologina. Hänellä on laaja-alainen kokemus psykologin työstä ihmisen eri elämänkaaren vaiheissa.

Siirretyissä Tokion olympiakisoissa Ronkainen olisi toiminut jo neljännen kerran Suomen olympiajoukkueen urheilupsykologina. Perustyön lisäksi suurkilpailutilanne luo normaaliarjesta poikkeavia tilanteita.

Ronkaisen työnkuva on monipuolinen, sillä siihen kuuluu paitsi urheilijoiden valmennusprosessien tehostamista myös alan verkoston johtamista Suomessa. Iso osa urheilupsykologin työstä tehdään kuitenkin arjessa, eikä urheilupsykologiassa ole kyse viime hetkien hokkuspokkus-tempuista. Joitakin temppuja ja ennen kaikkea käytännön työkaluja Ronkaiselta kuitenkin löytyy, ja niitä hän tulee avaamaan esityksessään mieli muutoksen keskellä.

Järjestäjä

Tilaisuuden järjestää Akavalaiset yrittäjät - AKY ja toteutuksesta vastaa Suomen Ekonomit.

Kenelle?

Tilaisuus on maksuton ja avoin AKY - Akavalaiset yrittäjät jäsenjärjestöjen yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tradenomien jäsenenä osallistut webinaariin maksutta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Linkin webinaariin saat vahvistusviestin mukana.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 3.2.2021 18:30

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

3.2.2021 18:00

Päättyy:  

3.2.2021 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot