Tapahtuman oletuskuva

Mosaiikkitaiteen kurssi

20.3.2023 10:00

Kulttuurikeskus Sofia

Mosaiikkitaiteen kurssilla perehdytään alan perinteeseen ja mosaiikkien valmistustapoihin, sekä valmistetaan omia töitä, jotka saa mukaan kurssin päätyttyä. Opettajana toimii nuoren polven johtava mosaiikkitaiteilija Mirko Cetkovic Belgradista. Opetus tapahtuu englanniksi.

Mosaiikkitaiteen kurssi on suunnattu ensisijaisesti niille, jotka hallitsevat mosaiikinvalmistuksen perusasiat. Yksilöllinen opetus kuitenkin mahdollistaa myös ensikertalaisten pääsyn mukaan. Kannustava opetus Sofian uudessa mosaiikkistudiossa houkuttelee jatkamaan mosaiikkiharrastusta myös kurssien välisenä aikana.

Kurssin hinta: 470 €, sis. opetuksen ja normaalit tarvittavat perusmateriaalit sekä lounaan (6 kpl) ja päiväkahvin (6 kpl).

Mahdollisuus majoitukseen: 40 €/hlö/vrk/2hh ja 60€/vrk/1hh.

Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa.

Kurssista lähetetään osallistujille ennakkolasku. Kurssipaketti myydään kokonaisuutena. Jonkin osion käyttämättä jättäminen ei oikeuta hinnanalennukseen eikä takaisinmaksuun. Kurssin peruminen on tehtävä viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % korvauksen kurssin hinnasta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, peritään koko kurssimaksu.

Huom! Oppilaiden tulee ottaa kurssille mukaan omat suojalasit, esiliina, lyijykyniä ja pyyhekumi sekä viivoitin. Halutessaan voi myös ottaa mukaan omia työkaluja kuten pinsetit ja pihdit.

Pyydämme ilmoittautumisen yhteydessä kertomaan, kuinka paljon Teillä on aiempaa kokemusta mosaiikkien valmistuksesta. 

Lämpimästi tervetuloa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Hinta
Määrä

Kurssin hinta: 470 €, sis. opetuksen ja normaalit tarvittavat perusmateriaalit sekä lounaan (6 kpl) ja päiväkahvin (6 kpl)

470,00 € (sis. ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

20.3.2023 10:00

Päättyy:  

24.3.2023 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kulttuurikeskus Sofia

Kallvikinniementie 35
00980 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet