Musavisa by Trade & TST

20.1.2021 19:00

Zoom

Tervetuloa visailemaan!

Turkulaisen Opiskelijayhdistys Traden legendaarinen Musavisa järjestetään keväällä 2021 etänä, joten kaikilla on mahdollisuus osallistua!  Mukana järjestämässä on myös Turun seudun tradenomit

Tunnetko kasarin haastavimmat hitit tai kenties tämän päivän kovimman pop-biisin? Tässä visassa tarvitaan laajaa tietoa musiikista - eikä kyse ole suinkaan vain biisintunnistuksesta! Visa on hauska tapa testata tietämystään musiikista, olit sitten opiskelija tai varttuneempi tradenomi. 

Musavisassa visaillaan Zoom:in kautta koko kevään. Ensimmäinen visa on ke 20. tammikuuta klo 19 alkaen. Loput visapäivät ovat myös keskiviikkoja: 17.2., 17.3., 21.4. ja 19.5. Joka visassa parhaat palkitaan ja lopuksi koko kevään paras palkitaan.

Parhaimman visailukokemuksen saat kokoamalla itse etukäteen joukkueen, mutta myös yksilövisaajat ovat tervetulleita. Jos osallistut joukkueen kanssa, muistakaa kaikki ilmoittautua mukaan, jotta pääsette kaikki kuulemaan Zoomissa annetut kysymykset. Yhteyden kaveriporukkaan voi ottaa esimerkiksi Whatsappin, Discordin tai jonkun muun kanavan kautta. Tyyli on vapaa. Mikäli tiedät jo etukäteen joukkueesi nimen, täytä se ilmoittautumisen yhteydessä.

Visaan vastaaminen opastetaan jokaisen Musavisan aluksi, joten olethan ajoissa paikalla. Yhden joukkueesta täytyy ainoastaan täyttää vastauslomaketta. Ilmoittautumismäärä on rajoitettu tekijänoikeudellisista syistä, joten muista ilmoittautua ajoissa! 

Osallistumislinkin saat vahvistusviestissä, joten muista ottaa linkki talteen. Mikäli et pääsekään osallistumaan, muista perua samaisesta viestistä osallistumisesi.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

20.1.2021 19:00

Päättyy:  

20.1.2021 21:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Lisätiedot

Turun seudun tradenomit

info@turunseuduntradenomit.fi