Museoalan Teemapäivät 2022

7.11.2022 09:00

Helsingin Kaupunginteatteri

Museoalan Teemapäivät järjestetään marraskuussa jälleen lähitapahtumana kahden vuoden tauon jälkeen. Tänä vuonna kokoonnumme teemalla

Epävarmuuden aika

Viime vuosina erilaiset päällekkäiset kriisit ovat varjostaneet toimintaa ja tulevaisuuden suunnittelua. Myös museot ovat joutuneet sopeuttamaan toimintaansa ja varautumaan mahdollisiin tulevaisuuden uhkakuviin ja mullistuksiin. Entistä enemmän joudumme miettimään, millaista ja kenen historiaa, taidetta ja kulttuuriperintöä voidaan esittää museoissa ja miten se valitaan? Mitä keinoja museoammattilaisilla on hallita näitä muutoksia? Millaista tukea niihin voi saada? Voivatko museot luoda toivoa aikana, jolloin epävarmuus ja huolet vaikuttavat kaikkien elämään?

Lämpimästi tervetuloa Museoalan Teemapäiville Helsingin Kaupunginteatterin pienelle näyttämölle 7.-8.11.2022 pohtimaan tulevaisuuden mullistuksia ja uhkakuvia sekä jakamaan huolia ja saamaan vertaistukea yhteiskunnallisen epävarmuuden edessä.

Lisätietoja Museoalan Teemapäivistä ja tämän vuoden ohjelmasta löydät Museoviraston verkkosivuilta.

Muistathan varata lippusi pian, sillä paikkoja Teemapäiville on rajoitetusti!

Huom! Katsothan, että teet varauksesi loppuun asti. Mikäli et saa ilmoittautumisestasi vahvistusta omaan sähköpostiisi, olethan yhteydessä meihin osoitteessa teemapaivat@museovirasto.fi.

Lippuja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 41 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

7.11.2022 09:00

Päättyy:  

8.11.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Helsingin Kaupunginteatteri

Eläintarhantie 5
00530 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä