event image

Muutoksen anatomia 2020

7.10.2020 08:30

Ultimes Business Garden, Pitäjänmäki

Tervetuloa asiantuntija-aamiaiselle

Ultimes Business Gardeniin

keskiviikkona 7.10.2020, klo 8.30 - 10.00

 

Tule kanssamme aamiaiselle tai osallistu verkossa asiantuntija-aamuun:

  • Aamiaisen jälkeen osallistut muutossprinttiin klo 9.00 - 9.45: tutustut muutokseen ja muutoksen inhimillisiin voimavaroihin.
  • Voit seurata esitystä tietysti myös livelähetyksenä oman aamiaispöydän ääressä. Saat varmasti eväitä arjen johtamiseen.

 

Ihmiset eivät pelkää muutosta, vaan muutetuksi tulemista

 

Olemme eläneet muutoksessa, murroksessa, kohta puolen vuoden ajan. Meidän on ollut pakko muuttua ja muuntua. Miten Sinä teet tarvittavan muutoksen ja saat muut ympärilläsi muutokseen mukaan? Miten teillä vahvistetaan organisaation muutoskyvykkyyttä?

Yritys voi muuttua vain ihmisten ajattelun ja käytöksen muuttumisen myötä. Muutoksessa asenne ratkaisee: kuitenkin jopa 70 % tarvittavista muutoksista kariutuu, koska unohdamme ihmisen, joka on muutoksen keskellä. 

Juri Röhr on yritysten ja ihmisten kokenut Personal Trainer Muutostoimisto Flow'sta. Hän sanoo, että ihmiset eivät pelkää muutosta, vaan muutetuksi tulemista.

"Ja tänään jos koska, on esimiehen aika auttaa tiimiään toimimaan odottamattomissa tilanteissa ja muutoksessa", hän korostaa.

Tutustu Juriin etukäteen tämän sivun kautta. Työssään hän käsittelee laajasti johtamista, kohtaamista – tästä on muutoksessa kysymys.

 

Tervetuloa mukaan! 

 

Aamutapahtuman jälkeen varaamme sinulle mahdollisuuden tutustua tämän hetken mielenkiintoisimpiin toimitilaratkaisuihin. Olethan yhteydessä, jos haluat varata ennakkoon tutustumiskierroksen Business Gardenissa. 

Mia-Iris Puhakainen
+358 41 5011 023 tai
mia-iris.puhakainen@peab.fi
businessgarden.fi

 

Tilaisuus on maksuton.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Ultimes Business Garden, Karvaamokuja 2a

Ilmoittautuminen päättyy 7.10.2020 08:00

Määrä:


Lähetämme sinulle henkilökohtaisen linkin

Ilmoittautuminen päättyy 7.10.2020 08:00

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

7.10.2020 08:30

Päättyy:  

7.10.2020 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ultimes Business Garden, Pitäjänmäki

Karvaamokuja 2a
00380 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Ultimes Business Garden

Ultimes Business Garden on Peabin toimitilaratkaisu, jossa työtiloja toteutetaan mittatilauksena. Tilojen kehitysmahdollisuudet eivät pääty siihen, kun huonekalut kannetaan sisään.

Pidämme aina mielessämme, että muutto on muutos ja muutos on mahdollisuus – ja tulevaisuus on Business Gardenissa mahdollisuuksia täynnä.

businessgarden.fi