Tapahtuman oletuskuva

Aamukahvi -webinaari: Asiakkaan ostokäyttäytymisen ymmärtäminen

3.12.2020 08:30

logorivi.png (49 KB)

 

Asiakkaan ostokäyttäytymisen ymmärtäminen ja analysointi on B2B-yritysten pysyvä kilpailuvaltti.

Webinaarissa käydään läpi kuinka keräät tietoa B2B -asiakkaan ostokriteereistä osana tarjousprosessiasi ja kuinka hyödynnät keräämääsi tietoa tarjousten voittoprosentin jatkuvaan ja systemaattiseen nostamiseen. Ilmoittautuneilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella aiheesta asiantuntijapuhujamme kanssa.

Kaipaatko uusia näkemyksiä asiakkaasi ajatuksista ja toiminnasta? Ilmoittaudu mukaan, ota kuppi kahvia viereesi ja aloita päiväsi webinaarin parissa!


Puhujasta:

aleijala.jpg (29 KB)

Aamuisen webinaarin asiantuntijapuheenvuorossa on Lean- myynnin pioneeri sekä Internet of Competition- mallin kehittäjä Antti Leijala. Antti Leijala on pienyritysten puolestapuhuja, kouluttaja, konsultti, tutkija ja tietokirjailija. Hänellä on 20v kansainvälinen johtajakokemus ja hän on henkilökohtaisesti auttanut yli 150 pienyritystä myynnin tehostamisessa ja innovaatioiden kaupallistamisessa. Erityisesti B2B-yritysten tarjousten voittoprosentin kasvattaminen on hänen intohimonsa. Antin taustoihin voi tutustua hänen LinkedIn profiilistaan.

 

Webinaarisarjasta:


Asiakkaan ostokäyttäytymisen ymmärtäminen - on osa Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen aamukahvi-webinaarisarjaa. Webinaarisarja kulkee rinnakkain hankkeen järjestämän myyntiosaamisen valmennusohjelman kanssa. Lue lisää webinaarisarjasta, valmennusohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/myskivalmennusohjelma

Lue lisää hankkeesta: www.oamk.fi/myski

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeeseen on saatu Euroopan Sosiaalirahaston rahoitusta Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta 1.4.2019-31.3.2022. Tämän lisäksi kaikki toteuttajat osallistuvat rahoitukseen omalla osuudellaan. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina OSAO ja Oulun yliopisto.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

3.12.2020 08:30

Päättyy:  

3.12.2020 09:30

Lisätiedot

Kysyttävää? Ota yhteyttä Myski-hankkeen yhteyshenkilöön Elina Kaihuaan

(+358) 40 630 4835

elina.kaihua@oamk.fi