Tapahtuman oletuskuva

Aamukahvi -webinaari: Myyntistrategialla kasvua ja kannattavuutta

18.12.2020 08:30

logorivi.png (49 KB)

 

Myynnin johtamisen uudet toimintamallit, roolit ja teknologiat mahdollistavat myynnin merkittävää tehostamista, mutta harva suomalainen yritys on muokannut myyntistrategiaansa. Suomalaisissa yrityksissä luotetaan edelleen liikaa vanhojen perusjuttujen toimivuuteen.

Nyt on aika tarkastella millä keinoilla myyntistrategiaa pystytään tehostamaan, jotta kasvu ja kannattavuus nousee uudelle tasolle.

Ilmoittaudu mukaan, ota kuppi kahvia viereesi ja aloita päiväsi webinaarin parissa!

Webinaarissa opit miten menestyneimmät organisaatiot toteuttavat myyntistrategiaansa. Webinaarissa saat käytännön ideoita omaan työhösi, jolla pystyt tekemään vuodesta 2021 menestysvuoden hyvin haastavista ajoista huolimatta. 

Puhujasta:

janropponen.jpg (34 KB)

Jan Ropposen missiona on auttaa suomalaisia myyntiorganisaatiota parempiin tuloksiin ottamalla käyttöön moderneja toimintamalleja. Ropponen on auttanut monia B2B-yrityksiä erottautumaan kilpailijoistaan sekä nostamaan koko organisaation tuottavuutta haastavilla markkinoilla. Lisäksi, Ropponen on urallaan auttanut muun muassa valmistavan teollisuuden yrityksiä, teleoperaattoreita sekä ohjelmisto- ja teknologiayhtiöitä luomaan kilpailukykyisempiä toimintamalleja.

 

Kysymykset ja muut yhteydenotot vastaanottaa Myski-hankkeen yhteyshenkilö Elina Kaihua (elina.kaihua@oamk.fi)

Webinaarisarjasta:

Myyntistrategialla kasvua ja kannattavuutta - on osa Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen aamukahvi-webinaarisarjaa. Webinaarisarja kulkee rinnakkain hankkeen järjestämän myyntiosaamisen valmennusohjelman kanssa. Lue lisää webinaarisarjasta, valmennusohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/myskivalmennusohjelma

Lue lisää hankkeesta: www.oamk.fi/myski

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeeseen on saatu Euroopan Sosiaalirahaston rahoitusta Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta 1.4.2019-31.3.2022. Tämän lisäksi kaikki toteuttajat osallistuvat rahoitukseen omalla osuudellaan. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina OSAO ja Oulun yliopisto.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

18.12.2020 08:30

Päättyy:  

18.12.2020 09:30

Lisätiedot

Kysyttävää? Ota yhteyttä Myski-hankkeen yhteyshenkilöön Elina Kaihuaan

(+358) 40 630 4835

elina.kaihua@oamk.fi