Tapahtuman oletuskuva

Aamukahvi -webinaari: Inspiroimalla huipputiimiksi?

4.3.2021 08:30

logorivi.png (49 KB)

 

Kaipaatko uusia näkemyksiä myyntitiimin motivoinnista ja johtamisesta?

"Kaksikymmenvuotisella urallani, itsensä johtamisen ja tuntemisen merkitys on osoittautunut oleelliseksi yksilön kehittymiselle, ryhmän kasvamiselle kohti huippusuoritusta ja joukkueen johtamiselle omalla esimerkillä."

- Lasse Kukkonen

Webinaarissa osallistujilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella aiheesta asiantuntijapuhujamme kanssa.

Ilmoittaudu mukaan, ota kuppi kahvia viereesi ja aloita päiväsi Myynnin suunnittelu ja ohjaus -webinaarin parissa!

 

Puhujasta: 

some-kuvat-34.png (864 KB) Lasse Kukkonen toimii johtamisen ja työhyvinvoinnin valmentajana yrityksessään Kukkolassella. Lisäksi, Lasse toimii yksilövalmentajana urheilijoille, jossa keskiössä on vahvistaa urheilijaminän innostuneisuutta ja merkityksellisyyttä.  Entisenä Oulun Kärppien kapteenina Lasse tuo valmennuksissaan ja puheenvuoroissaan urheilumaailman näkemyksiä johtamiseen. Lasse on myös äänestetty vuoden oululaiseksi 2021!

 

Webinaarisarjasta:

Myynnin suunnittelu ja ohjaus - on osa Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen aamukahvi-webinaarisarjaa. Webinaarisarja kulkee rinnakkain hankkeen järjestämän myyntiosaamisen valmennusohjelman kanssa. Lue lisää webinaarisarjasta, valmennusohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/myskivalmennusohjelma

Lue lisää hankkeesta: www.oamk.fi/myski

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeeseen on saatu Euroopan Sosiaalirahaston rahoitusta Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta 1.4.2019-31.3.2022. Tämän lisäksi kaikki toteuttajat osallistuvat rahoitukseen omalla osuudellaan. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina OSAO ja Oulun yliopisto.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

4.3.2021 08:30

Päättyy:  

4.3.2021 09:30

Lisätiedot

Kysyttävää? Ota yhteyttä Myski-hankkeen yhteyshenkilöön Elina Kaihuaan

(+358) 40 630 4835

elina.kaihua@oamk.fi