Tapahtuman oletuskuva

Aamukahvi -webinaari: Miten saavutimme 300 000 kuukausittaista käyttäjää ja miten he käyttäytyvät Suomen suosituimmalla nettikirpputorilla?

29.4.2021 08:30

logorivi.png (49 KB)

 

Aamukahvi-webinaarissa käydään läpi konkreettisia esimerkkejä asiakashankinnasta sekä asiakkaan arvon mittaamisesta ja sen vaikuttamisesta markkinoinnin toimenpiteisiin Vähänkäytetty.fi nettikirpputoriyrityksen toimitusjohtaja Ossi Salon johdolla.

Ilmoittautuneilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella aiheesta asiantuntijapuhujamme kanssa.

Ilmoittaudu mukaan, ota kuppi kahvia viereesi ja aloita päiväsi Digitaaliset myyntikanavat -webinaarin parissa! 

Puhujasta: 

ossi-salo.png (505 KB)

Yli 15 vuotta sarjayrittäjänä toiminut Ossi Salo on Vähänkäytetty.fi:n perustaja ja toimitusjohtaja. Ossi on intohimoinen verkkokauppias, jonka erityisosaaminen on verkkokaupan logistiikassa, datalla johtamisessa ja asiakasymmärryksessä.

Ossi on tuonut markkinoille useita erilaisia liiketoimintamalleja eri toimialoilta ja luotsannut konseptit vahvaan kasvuun. Hän on rakentanut ja johtanut verkkokauppatiimejä usean vuoden ajan menestyksellä. Ossi on toiminut aiemmin mm. globaalin verkkopalveluyhtiö Groupon Inc. logistiikkapäällikkönä.Webinaarisarjasta:

Digitaaliset myyntikanavat - on osa Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen aamukahvi-webinaarisarjaa. Webinaarisarja kulkee rinnakkain hankkeen järjestämän myyntiosaamisen valmennusohjelman kanssa. Lue lisää webinaarisarjasta, valmennusohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/myskivalmennusohjelma

Lue lisää hankkeesta: www.oamk.fi/myski

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeeseen on saatu Euroopan Sosiaalirahaston rahoitusta Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta 1.4.2019-31.3.2022. Tämän lisäksi kaikki toteuttajat osallistuvat rahoitukseen omalla osuudellaan. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina OSAO ja Oulun yliopisto.

Ajankohta

Alkaa:  

29.4.2021 08:30

Päättyy:  

29.4.2021 09:30

Lisätiedot

Kysyttävää? Ota yhteyttä Myski-hankkeen yhteyshenkilöön Elina Kaihuaan

(+358) 40 630 4835

elina.kaihua@oamk.fi