Tapahtuman oletuskuva

Aamukahvi -webinaari: Sähköposti myyntikanavana - käytännön esimerkkejä

20.5.2021 08:30

logorivi.png (49 KB)

 

Kaipaatko uusia näkemyksiä sähköpostin hyödyntämisestä myyntikanavana?

Millaiset uutiskirjeet houkuttelevat ja tuovat parhaiten liidejä, sekä miten kasvattaa uutiskirjeen tuottavuutta? Mitä tulisi ottaa huomioon kun käyttää sähköpostia myyntikanavana?

Webinaarissa käsittelemme teema Liana Technologies asiantuntijoiden avulla avulla ja ilmoittautuneilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella aiheesta asiantuntijapuhujiemme kanssa.

Ilmoittaudu mukaan, ota kuppi kahvia viereesi ja aloita päiväsi Sähköposti myyntikanavana -webinaarin parissa!
 

Puhujista:

iina-mikkola.png (588 KB) Iina Mikkola on digitaalisen viestinnän osaaja, jolla on pitkä kokemus tiedottamisesta, mediaseurannasta ja uutiskirjeistä. Iina on vastannut sadoista asiakkuuksista ja hänen tavoitteena on tuoda jokaisessa asiakaskohtaamisessa jokin uusi idea tai mittari tuomaan lisäarvoa uutiskirjeviestintään. 
pia-kangas.jpg (40 KB) Pia Kangas on Liana Technologies palveluyksikön johtajaja, myynnin ja digimarkkinoinnin kokenut ammattilainen sekä kysytty puhuja ja verkostoituja. Pian vapaa-ajan intohimo on gofin peluu.

 

Hankkeesta:

Lue lisää hankkeesta: www.oamk.fi/myski

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeeseen on saatu Euroopan Sosiaalirahaston rahoitusta Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta 1.4.2019-31.3.2022. Tämän lisäksi kaikki toteuttajat osallistuvat rahoitukseen omalla osuudellaan. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina OSAO ja Oulun yliopisto.

Ajankohta

Alkaa:  

20.5.2021 08:30

Päättyy:  

20.5.2021 09:30

Lisätiedot

Kysyttävää? Ota yhteyttä Myski-hankkeen yhteyshenkilöön Susanne Korvaan

susanne.korva@oamk.fi