Tapahtuman oletuskuva
logorivi.png (49 KB)

 

Tervetuloa Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen päätösseminaariin!

Myynnin uudet tuulet -päätösseminaarissa teemana käsitellään myynnin ja myyntityön murrosta; mistä olemme tulleet, missä olemme nyt ja mihin olemme menossa. Aamupäivän aikana keskustellaan millaisiin asioihin myyntijohtajien tulee kiinnittää huomiota myyntityön murroksen myötä ja millaista uutta osaamista myyntijohtajat tarvitsevat tulevaisuuden myyntiin. 

Aamupäivän aikana kuullaan, mitä monipuolisen asiakastiedon kerääminen ja hyödyntäminen vaatii yritykseltä resurssien ja ammattitaidon näkökulmasta. Seminaarissa tuodaan esiin, millaisia mahdollisuuksia ja riskejä datan hyödyntäminen tuokaan yrityksille käytännön esimerkkien kautta.

Päätösseminaarissa kuullaan lisäksi analytiikan roolista myynnin mahdollistajana ja siihen liittyvästä etiikasta. Seminaarissa käsitellään personoitua myyntitarjoomaa datalähtöisesti eettiset kysymykset huomioiden. Mitä tulisi huomioida kun vastaavaa myynninedistämisratkaisua rakennetaan?

Myynnin uudet tuulet -päätösseminaari järjestetään torstaina 12.5. klo 9-12 etätoteutuksena Zoomissa.

 

Ohjelma

Klo 9.00 Tervetulosanat / Juha Karjalainen, Op Oulun yritysasiakasliiketoiminnasta vastaava pankinjohtaja

Klo 9.15 Keynote: Digitalisaation ja kuluttajakäyttäytymisen trendit / Timo Koivumäki 

Klo 9.50 Myyntijohtamisen uudet tuulet -paneelikeskustelu, vieraina Minna Heikinheimo, Risto Oja, Maria Sippala sekä Kimmo Hyvärinen 

Klo 10.20 tauko

Klo 10.30 Analytiikka ja tekoäly myynnin tukena – Mahdollisuudet ja haasteet / Ilpo Virtanen

Klo 11.10 tauko

Klo 11.15 Myyntiä oikeaan tarpeeseen / Markus Vahtola

Klo 11.50 Myskin tulosten esittely, loppusanat

Klo 12.00 Tapahtuma päättyy

Paikkoja ei enää tarjolla.

Puhujat

timokoivumaki.jpg (49 KB)

 

Timo Koivumäki
Markkinoinnin dosentti, Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu

Timo Koivumäen erikoisalana on digitaalinen palveluliiketoiminta. Digitaalisen kaupan, kuluttajakäyttäytymisen ja strategisen verkostoitumisen ohella hän on tutkinut yleisemmin taloudellisen toiminnan digitalisoitumisen vaikutuksia globaaleiden markkinoiden kehittymiseen, käyttäjälähtöiseen innovaatioon ja liiketoimintaekosysteemeihin eri konteksteissa.

 

img_1194-1.jpg (533 KB)

Minna Heikinheimo
Väitöskirjatutkija, lehtori, Tampereen ammattikorkeakoulu

DI, väitöskirjatutkija Minna Heikinheimo työskentelee Tampereen ammattikorkeakoulun Liiketalous ja media -osaamisyksikössä B2B-myynnin ja myynnin johtamisen lehtorina. Minnan tutkimuksen kohteena on digitalisaation, kuten digitaalisten alustojen vaikutus yritysten myyntistrategioihin ja myynnin johtamiseen. 

 

 

ripe2018-1.jpg (528 KB)

 

Risto Oja
Myyntijohtaja, OP Oulu

Risto Oja on tehnyt pian 20 vuoden monipuolisen uran OP-ryhmässä. Hänelle on kertynyt kokemusta myyntityöstä, myynnin johtamisesta, asiakkuuksien hoidosta sekä varallisuudenhoidosta. Yksilön kehittäminen on aina ollut lähellä hänen sydäntään - omaa itsensä kehittämistä unohtamatta. Tällä hetkellä työssään Ristoa kiehtoo erityisesti myyntityön sekä asiakaskokemuksen hiominen valmentavan esihenkilötyön avulla. Hän luottaa vahvasti positiivisuuden ja innostamisen voimaan. Hän haluaa auttaa ihmisiä kaivamaan esiin omat vahvuutensa ja vahvistamaan niitä entisestään. Koulutukseltaan hän on tradenomi (ylempi AMK v. 2021).

untitled-design-7.png (79 KB)

Maria Sippala
Myyntipäällikkö, Bo LKV

Maria Sippala toimii myyntipäällikkönä kiinteistönvälitysliike Bo LKV Oy:ssä, joka välittää asuntoja raikkaalla asenteella ja tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Kehittäminen ja valmentava johtajuus ovat myyntitiimin johtamisessa ensiarvoisen tärkeitä, myös itsensä kehittäminen on lähellä sydäntä. Marialla on vahva järjestötausta työelämän kasvualustana.

untitled-design-5.png (113 KB)

Kimmo Hyvärinen
Kaupallinen johtaja, Kaleva Media

Hyvärinen vastaa työssään tällä hetkellä Kaleva Median B2B- liiketoiminnasta. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus eri liiketoimintojen johtamisesta erityisesti finanssialalta. Johtamistyössään muuttuva maailma ja organisaation muutostyön välttämättömyys ovat olleet aina keskeisenä nimittäjänä. Keskeiset johtamisen ismit ovat strateginen- ja valmentava johtaminen. Luottamustoimet eri yhteisöjen hallituksissa ovat avartaneet eri toimialoihin liittyvää ansaintologiikkaa ja dynamiikkaa.

untitled-design-6.png (124 KB)

Ilpo Virtanen
Data-analytiikan yliopettaja, Oulun ammattikorkeakoulu 

Virtasen työ keskittyy erityisesti opetukseen YAMK-ohjelmassa Data analytics and project management. Ilpo on koulutukseltaan filosofian tohtori (2013) avaruusfysiikan alalta, sekä Oulun yliopiston dosentti (2019). Hän työskenteli pelistudio Fingersoftin data sciencistina 2019–2021. Ilpo on tutkimuksen ja opetuksen saralla erityisen kiinnostunut data-analyysin ja koneoppimisen / tekoälyn tarjoamista mahdollisuuksista tuotekehityksen, asiakaskokemuksen ja projektihallinnon kehittämisessä.

 

snapseed.jpeg (1.30 MB)

Markus Vahtola
Markkinointi- ja talousjohtaja, Fingersoft  

Markus Vahtola toimii markkinointi- ja talousjohtajana Fingersoftilla, joka on parhaiten tunnettu Hill Climb Racing mobiilipeleistä. Hänellä on kansainvälistä työkokemusta niin julkisen kuin yksityisen sektorin puolelta. Vahtola on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri (2010; markkinointi) sekä filosofian maisteri (2018; Software, Systems and Services Development in the Global Environment).

 

 

 

Järjestäjä: 

Tapahtuman järjestäjänä toimii Myyntiosaaminen kasvun kesköön -hanke (Myski). Hankkeeseen on saatu Euroopan Sosiaalirahaston rahoitusta Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta 1.4.2019-31.8.2022. Rahoittamassa mukana Pohjois-Pohjanmaan Ely. Tämän lisäksi kaikki toteuttajat osallistuvat rahoitukseen omalla osuudellaan. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina Koulutuskuntayhtymä OSAO ja Oulun yliopisto. Lue hankkeesta lisää: www.oamk.fi/myski

Tapahtuma on kaikille osallistujille maksuton. Osallistujilta kerätään ESR-henkilötietolomakkeet. Tietojen avulla voimme todentaa hankkeen rahoittajalle, että myyntiosaamisen kehittämiseen tähtääville tapahtumille on alueellamme kysyntää. 

Lisätiedot

Myski -hankkeen yhteyshenkilö: Susanne Korva

(+358) 050 4714343

susanne.korva@oamk.fi

www.oamk.fi/myski