No limits - kiertue Porissa

26.4.2022 17:30

Borg Kitchen & Bar

No Limits -kiertue on jälleen täällä! 

Mistä palkankorotukset muodostuvat ja kenelle niitä maksetaan? Kuka päättää, saako etätöitä tehdä tai milloin lomat voi pitää? Miten työhyvinvointiin voi vaikuttaa? Mitä sinun työelämääsi tällä hetkellä kuuluu? 

Työ- ja virkaehtosopimuksilla sovitaan mm. paljonko vähintään saat palkankorotuksia, lomarahaa,  palkallista perhevapaata tai sairauslomaa. Teknologiateollisuuden ja taloushallintoalan asiantuntijamme Jenni Lakso kertoo tilaisuudessa neuvottelukierroksella solmittujen sopimusten sisällöistä ja mitä ne tarkoittavat työarjessasi.

Samalla pääset kertomaan, minkälaiset asiat sinua askarruttavat omassa työssäsi ja mitkä asiat mielestäsi kaipaavat työelämässä korjaamista. Tule rohkeasti tutustumaan vaikuttamistyöhömme!

Keskustelujen lomassa nautimme rentoa ruokaa Borg Kitchen & Barin kabinetissa. 

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. Halutessasi voit ottaa tradenomikaverisi mukaan, vaikka hän ei vielä olisi Tradenomien jäsen.

Tervetuloa keskustelemaan työelämästä rennoissa merkeissä hyvän ruuan äärellä!

 

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Huomioithan, että tilaisuus järjestetään mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. Tilaisuuden toteutuminen vahvistetaan n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten ilmoittauduthan ajoissa! Ilmoittautuminen on sitova. 

Myös avecin tiedot tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä sille varatussa kohdassa.

Kuluton peruutus on mahdollista 18.4.2022 asti. Tämän jälkeen ilman hyvää syytä tapahtuvista peruutuksista tai paikalle tulematta jättämisestä pidätämme oikeuden tarvittaessa veloittaa ruokailun kulut jälkikäteen. 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

26.4.2022 17:30

Päättyy:  

26.4.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Borg Kitchen & Bar

Eetu Salinin aukio 6
28100 Pori

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Tradenomit

jenni.lakso@tradenomi.fi