No limits - kiertue Turussa

19.5.2022 17:30

Ravintola Teini

No Limits - kiertue on jälleen täällä! 

 

Tule mukaan kuulemaan rennon ruoan ja juomaan parissa, mitä sinun on hyvä tietää työ- ja virkaehtosopimusten neuvotteluista sekä tulevaisuuden työehdoistasi.

 

Oletko ikinä pysähtynyt ajattelemaan, mitkä työsuhteeseesi liittyvät asiat määrää laki ja mitkä määrittelee mahdollisesti noudatettava työ- tai virkaehtosopimus? Ja miksi ko sopimusneuvottelut ovat kannaltasi oleellisia?

 

Työ- ja virkaehtosopimuksilla sovitaan mm paljonko saat vähintään palkankorotuksia, lomarahaa,  palkallista perhevapaata tai sairauslomaa. Finanssi- ja kaupan alan erityisasiantuntijamme sekä rahoitusalan neuvottelija toimiva Joonas Kopra avaakin tilaisuudessa neuvottelukierroksella solmittujen sopimusten sisältöjä ja kertoo yleisesti kuluneesta neuvottelukierroksesta. Samalla pääset kertomaan, minkälaiset asiat sinua parhaillaan askarruttavat omassa työssäsi ja mitkä asiat mielestäsi kaipaavat työelämässä korjaamista. Tule rohkeasti tutustumaan vaikuttamistyöhömme!

99b48862-a937-496e-8923-4620ae376cf5_4_5005_c.jpeg (11 KB)

Ota halutessasi mukaan tradenomiksi valmistunut tai valmistuva kaveri.

 

Illan asian ohessa nautimme rentoa ruokaa ravintola Teinissä. 

 

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Huomioithan, että tilaisuus järjestetään mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10 kpl. Tilaisuuden toteutuminen vahvistetaan n 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten ilmoittauduthan ajoissa! Ilmoittautuminen on sitova. 

 

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. Mahdollinen Avec tietoineen tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä sille varatussa kohdassa.

 

Kuluton peruutus on mahdollista 11.5.2022 asti. Tämän jälkeen ilman hyvää syytä tapahtuvista peruutuksista tai paikalle tulematta jättämisestä pidätämme oikeuden tarvittaessa veloittaa ruokailun kulut jälkikäteen. 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

19.5.2022 17:30

Päättyy:  

19.5.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Teini

Uudenmaankatu 1
20500 Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Tradenomit

jenni.lakso@tradenomi.fi